Başdeğirmen'den acil gündem çağrısı

ISPARTA 07.03.2022 - 14:02, Güncelleme: 07.03.2022 - 14:02
 

Başdeğirmen'den acil gündem çağrısı

Başdeğirmen'den acil gündem çağrısı
Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi artan akar yakıt zamlarından dolayı dün akşam olağanüstü toplanarak bazı kararlar almıştı. Bu kararlar arasında Şehit Aileleri, Gaziler ve Aileleri hariç olmak üzere  tüm ücretsiz binişlerin iptal edilmesi kararı alınmıştı. Başdeğirmen ''S.S 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifinin ‘Şehit aileleri ve Gaziler ile gazi aileleri haricindeki ücretsiz binişlerin 8 Mart 2022 tarihinden itibaren yapılamayacağı’ kararı, kooperatifimiz ile yaptığımız görüşmeler sonrası ertelendi. Kooperatif yönetimi ve esnafıyla yaptığımız görüşmeler sonrasında vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için konuyu bugünkü belediye meclisimizde ek gündem maddesi olarak görüşeceğiz' dedi
Başdeğirmen'den acil gündem çağrısı

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi artan akar yakıt zamlarından dolayı dün akşam olağanüstü toplanarak bazı kararlar almıştı. Bu kararlar arasında Şehit Aileleri, Gaziler ve Aileleri hariç olmak üzere  tüm ücretsiz binişlerin iptal edilmesi kararı alınmıştı.

Başdeğirmen ''S.S 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifinin ‘Şehit aileleri ve Gaziler ile gazi aileleri haricindeki ücretsiz binişlerin 8 Mart 2022 tarihinden itibaren yapılamayacağı’ kararı, kooperatifimiz ile yaptığımız görüşmeler sonrası ertelendi. Kooperatif yönetimi ve esnafıyla yaptığımız görüşmeler sonrasında vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için konuyu bugünkü belediye meclisimizde ek gündem maddesi olarak görüşeceğiz' dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.