BAŞDEĞİRMEN'DEN DEMİREL MESAJI

ISPARTA 16.06.2022 - 16:01, Güncelleme: 16.06.2022 - 16:01
 

BAŞDEĞİRMEN'DEN DEMİREL MESAJI

BAŞDEĞİRMEN'DEN DEMİREL MESAJI
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 9. Cumhurbaşkanı Merhum Süleyman Demirel’in vefatının 7’inci sene-i devriyesi dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Başdeğirmen; "Ülkemizin kalkınma sürecinde önemli katkıları bulunan Isparta’nın ve Türk siyasetinin babası 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’i vefatının 7. sene-i devriyesinde saygı, şükran ve rahmetle anıyorum. Devlet ve siyaset adamı olarak Türk siyasi tarihinde derin izler bırakan merhum Süleyman Demirel, üstelendiği görevler, gerçekleştirdiği hizmetler ve siyasetteki rolü ile milletimiz tarafından her zaman hayırla yad edilmektedir. Hemşehrisi olmaktan gurur duyduğumuz Sayın Süleyman Demirel’in Isparta Belediyemiz başta olmak üzere şehrimize yaptığı katkıları unutulmaz bir gerçektir. Isparta’mız, Türkiye’nin önemli şehirleri arasında yer alıyor ise Sayın Demirel’in emeği ve hizmetleri çok büyüktür. Bu hizmet ve katkıları bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere hükümetlerimiz, milletvekillerimiz, valilerimiz, belediye başkanlarımız, rektörlerimiz ve devlet kurumları temsilcilerimiz tarafından daha geliştirilmiş ve büyütülmüştür. Isparta Belediyesi olarak bizlerde daha çok çalışıyor, daha çok üretiyor ve şehrimizin hem ekonomik hem de sosyal kalkınması için projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. Vefatının 7. sene-i devriyesinde merhum 9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel’i bir kez daha saygı, şükran ve rahmetle anıyorum.  
BAŞDEĞİRMEN'DEN DEMİREL MESAJI

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 9. Cumhurbaşkanı Merhum Süleyman Demirel’in vefatının 7’inci sene-i devriyesi dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Başdeğirmen; "Ülkemizin kalkınma sürecinde önemli katkıları bulunan Isparta’nın ve Türk siyasetinin babası 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’i vefatının 7. sene-i devriyesinde saygı, şükran ve rahmetle anıyorum.

Devlet ve siyaset adamı olarak Türk siyasi tarihinde derin izler bırakan merhum Süleyman Demirel, üstelendiği görevler, gerçekleştirdiği hizmetler ve siyasetteki rolü ile milletimiz tarafından her zaman hayırla yad edilmektedir.

Hemşehrisi olmaktan gurur duyduğumuz Sayın Süleyman Demirel’in Isparta Belediyemiz başta olmak üzere şehrimize yaptığı katkıları unutulmaz bir gerçektir. Isparta’mız, Türkiye’nin önemli şehirleri arasında yer alıyor ise Sayın Demirel’in emeği ve hizmetleri çok büyüktür.

Bu hizmet ve katkıları bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere hükümetlerimiz, milletvekillerimiz, valilerimiz, belediye başkanlarımız, rektörlerimiz ve devlet kurumları temsilcilerimiz tarafından daha geliştirilmiş ve büyütülmüştür.

Isparta Belediyesi olarak bizlerde daha çok çalışıyor, daha çok üretiyor ve şehrimizin hem ekonomik hem de sosyal kalkınması için projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz.

Vefatının 7. sene-i devriyesinde merhum 9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel’i bir kez daha saygı, şükran ve rahmetle anıyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.