Başıboş köpekler ağıldaki koyunu parçaladı

11.06.2022 - 18:21, Güncelleme: 11.06.2022 - 18:21
 

Başıboş köpekler ağıldaki koyunu parçaladı

Burdur'da Veli Bütüner'e ait 11 koyunun olduğu ağıla giren sokak köpeklerinin saldırısında 1 koyun öldü, 3 koyun ise yaralandı.
Burdur'unun Hızırilyas Mahallesi'nde Veli Bütüner'e ait ağıla gece saatlerinde girdiği tahmin edilen sokak köpekleri bir koyunu öldürdü. 3 koyunda sırıklardan dolayı yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis, zabıta ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ekipler olay hakkında tutanak hazırladı. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri zarar tespit çalışması gerçekleştirdi. Veli Bütüner, "Daha önce de mahallede bu tür saldırı oldu. Mahallede çok sayıda sokak köpeği var. Bu problemin çözülmesini istiyoruz. Zararım 8 bin lira civarında. Zararım bir şekilde karşılanabilir. Ancak Allah göstermesin, çocuklarımıza zarar gelmesi halinde bu vebalin altından kimse kalkamaz'' dedi.
Burdur'da Veli Bütüner'e ait 11 koyunun olduğu ağıla giren sokak köpeklerinin saldırısında 1 koyun öldü, 3 koyun ise yaralandı.

Burdur'unun Hızırilyas Mahallesi'nde Veli Bütüner'e ait ağıla gece saatlerinde girdiği tahmin edilen sokak köpekleri bir koyunu öldürdü. 3 koyunda sırıklardan dolayı yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis, zabıta ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ekipler olay hakkında tutanak hazırladı. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri zarar tespit çalışması gerçekleştirdi.

Veli Bütüner, "Daha önce de mahallede bu tür saldırı oldu. Mahallede çok sayıda sokak köpeği var. Bu problemin çözülmesini istiyoruz. Zararım 8 bin lira civarında. Zararım bir şekilde karşılanabilir. Ancak Allah göstermesin, çocuklarımıza zarar gelmesi halinde bu vebalin altından kimse kalkamaz'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.