Başkan Adayı Tural projelerini paylaştı

ISPARTA 29.01.2024 - 15:26, Güncelleme: 29.01.2024 - 15:26
 

Başkan Adayı Tural projelerini paylaştı

Seçim çalışmalarını aralıksız yoğun bir tempoyla sürdüren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, göreve geldiğinde yapacağı icraatları web sayfası ve sosyal medya hesaplarından paylaştı.
31 Mart yerel seçimleri öncesi seçim çalışmalarını sürdüren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, projelerini   www.ahmettural.com ve sosyal medya hesaplarından kamuoyuyla paylaştı. Göreve geldiğinde Isparta’ya  vadettiği 60 projenin tamamını paylaşan Tural’ın sosyal belediyecilik kapsamında  hazırlanan projeler arasında dar gelirli kesimleri uygun koşullarda konut sahibi yapacak sosyal konut projesi, yaşlı kreşi, emekli yaşam merkezi, modern sosyal tesis, hasta yakınlarının konaklayacağı alan, çocuklar için macera parkı, tüm STK’ları bir arada toplayan ve yer sorunlarını çözecek STK Kampüsü,  Engelli Rehabilitasyon Merkezi, modern hayvan bakım merkezi,   Yatırım ve istihdam alanında GES ve batarya üretim üslerinin kurulması, yatırım ve fon merkezlerinin oluşturulması, Spor ve kültürel alanlarda yeni stadyum, buz pisti, müzik akademisi, ulaşımı rahatlatacak yeşil yol ve trambüs projeleri dikkat çekiyor. Başkan Adayı Tural’ın projeleri görmek için tıklayın https://www.ahmettural.com/projeler/
Seçim çalışmalarını aralıksız yoğun bir tempoyla sürdüren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, göreve geldiğinde yapacağı icraatları web sayfası ve sosyal medya hesaplarından paylaştı.

31 Mart yerel seçimleri öncesi seçim çalışmalarını sürdüren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, projelerini   www.ahmettural.com ve sosyal medya hesaplarından kamuoyuyla paylaştı. Göreve geldiğinde Isparta’ya  vadettiği 60 projenin tamamını paylaşan Tural’ın sosyal belediyecilik kapsamında  hazırlanan projeler arasında dar gelirli kesimleri uygun koşullarda konut sahibi yapacak sosyal konut projesi, yaşlı kreşi, emekli yaşam merkezi, modern sosyal tesis, hasta yakınlarının konaklayacağı alan, çocuklar için macera parkı, tüm STK’ları bir arada toplayan ve yer sorunlarını çözecek STK Kampüsü,  Engelli Rehabilitasyon Merkezi, modern hayvan bakım merkezi,   Yatırım ve istihdam alanında GES ve batarya üretim üslerinin kurulması, yatırım ve fon merkezlerinin oluşturulması, Spor ve kültürel alanlarda yeni stadyum, buz pisti, müzik akademisi, ulaşımı rahatlatacak yeşil yol ve trambüs projeleri dikkat çekiyor.

Başkan Adayı Tural’ın projeleri görmek için tıklayın

https://www.ahmettural.com/projeler/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.