Başkan Başdeğirmen, Anneler Gününü karanfil dağıtarak kutladı

YAŞAM 13.05.2023 - 16:36, Güncelleme: 13.05.2023 - 16:36
 

Başkan Başdeğirmen, Anneler Gününü karanfil dağıtarak kutladı

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte Anneler Günü dolayısıyla anne ve anne adaylarına karanfil dağıtıp, Anneler Gününü kutladı.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Mimar Sinan Caddesinden başlayarak, esnaf, anne ve anne adaylarına karanfil dağıtıp Anneler Gününü kutladı. Vatandaşlar, Başdeğirmen çiftine yoğun ilgi gösterirken, şehre kazandırdığı proje ve yatırımlardan dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler, bol bol fotoğraf çektirdiler. Başdeğirmen çiftine Belediye Meclis Üyesi Gülsüm Tunçbilek de eşlik etti. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Mimar Sinan Caddesinin akabinde Kaymakkapı Meydanına geçti. Burada da anne ve anne adaylarının Anneler Gününü kutlayan Başdeğirmen çifti, onlarla sohbet edip, karanfil dağıttı. Burada vatandaşlar Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yoğun ilgi göstererek, fotoğraf çektirdiler. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, anne sevgisinin sevgilerin en büyüğü ve kıymetlisi olduğunu belirterek, her türlü fedakarlığa ve zorluğa sabırla göğüs geren annelere ne kadar hizmet edilse az olduğunu söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Hoşgörünün tükenmez kaynağı olan annelik, bizim inanç anlayışımıza göre de yüce ve kutsaldır. Sevgili Peygamberimizin, “Cennet, annelerin ayaklarının altındadır” sözü dinimizin annelerimize verdiği önemi ve onlara göstermemiz gereken hürmeti gözler önüne sermesi açısından çok anlamlıdır. Bu duygu ve düşüncelerle yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla değeri biçilemeyen başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü tebrik ediyor, tüm annelerimize aile fertleriyle birlikte sağlık, sevinç, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum” dedi.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte Anneler Günü dolayısıyla anne ve anne adaylarına karanfil dağıtıp, Anneler Gününü kutladı.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Mimar Sinan Caddesinden başlayarak, esnaf, anne ve anne adaylarına karanfil dağıtıp Anneler Gününü kutladı. Vatandaşlar, Başdeğirmen çiftine yoğun ilgi gösterirken, şehre kazandırdığı proje ve yatırımlardan dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler, bol bol fotoğraf çektirdiler. Başdeğirmen çiftine Belediye Meclis Üyesi Gülsüm Tunçbilek de eşlik etti.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Mimar Sinan Caddesinin akabinde Kaymakkapı Meydanına geçti. Burada da anne ve anne adaylarının Anneler Gününü kutlayan Başdeğirmen çifti, onlarla sohbet edip, karanfil dağıttı. Burada vatandaşlar Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yoğun ilgi göstererek, fotoğraf çektirdiler.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, anne sevgisinin sevgilerin en büyüğü ve kıymetlisi olduğunu belirterek, her türlü fedakarlığa ve zorluğa sabırla göğüs geren annelere ne kadar hizmet edilse az olduğunu söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Hoşgörünün tükenmez kaynağı olan annelik, bizim inanç anlayışımıza göre de yüce ve kutsaldır. Sevgili Peygamberimizin, “Cennet, annelerin ayaklarının altındadır” sözü dinimizin annelerimize verdiği önemi ve onlara göstermemiz gereken hürmeti gözler önüne sermesi açısından çok anlamlıdır. Bu duygu ve düşüncelerle yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla değeri biçilemeyen başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü tebrik ediyor, tüm annelerimize aile fertleriyle birlikte sağlık, sevinç, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.