Başkan Başdeğirmen'den başsağlığı mesajı

ISPARTA 22.07.2022 - 09:51, Güncelleme: 22.07.2022 - 09:51
 

Başkan Başdeğirmen'den başsağlığı mesajı

Başkan Başdeğirmen'den başsağlığı mesajı
Isparta’mızın eğitim hayatına damga vurmuş, eğitimin öncülerinden, şehrimizin sosyal ve kültürel hayatında önemli bir iz bırakmış değerli büyüğümüz Isparta Meslek Yüksek Okulu Kurucu Müdürü emekli Öğretim Görevlisi Çetin Büyükvanlı’nın vefatı bizleri derin bir üzüntüye boğmuştur. Eğitim başta olmak üzere ilimizde gerçekleştirilen birçok hayır işlerinde, sosyal ve kültürel hayatta önemli izler bırakmış olan Çetin Büyükvanlı hocamıza Allah’tan rahmet, değerli ailesi, dost ve yakınları ile eğitim camiamıza başsağlığı dilerim. Şükrü Başdeğirmen Isparta Belediye Başkanı
Başkan Başdeğirmen'den başsağlığı mesajı

Isparta’mızın eğitim hayatına damga vurmuş, eğitimin öncülerinden, şehrimizin sosyal ve kültürel hayatında önemli bir iz bırakmış değerli büyüğümüz Isparta Meslek Yüksek Okulu Kurucu Müdürü emekli Öğretim Görevlisi Çetin Büyükvanlı’nın vefatı bizleri derin bir üzüntüye boğmuştur.

Eğitim başta olmak üzere ilimizde gerçekleştirilen birçok hayır işlerinde, sosyal ve kültürel hayatta önemli izler bırakmış olan Çetin Büyükvanlı hocamıza Allah’tan rahmet, değerli ailesi, dost ve yakınları ile eğitim camiamıza başsağlığı dilerim.

Şükrü Başdeğirmen

Isparta Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.