Başkan Ercengiz Bucak esnafı ve vatandaşlar ile bir araya geldi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.07.2021 - 15:07, Güncelleme: 01.07.2021 - 15:07
 

Başkan Ercengiz Bucak esnafı ve vatandaşlar ile bir araya geldi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bucak ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.
Burdur Belediye Başkanı ve Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve CHP Bucak İlçe Teşkilatını ziyaret etti. CHP Bucak İlçe Örgütünde konuşan Başkan Ercengiz “Genel Başkanımız Bucak’a özellikle hem selam hem de teşekkür gönderdi. Bucaktaki gördüğü ilgi ve alakandan samimi duygularından oldukça mutlu olduğunu ve Bucak’ı Burdur adına çok önemsediğini bu anlamda örgütümüze o toplantıda emeği geçen herkese teşekkür etti” dedi. Başkan Ercengiz daha sonra Cumhuriyet Caddesi üzerindeki esnafları ve kapalı pazar yerindeki pazarcı esnafı ve halkla sohbet ederek sorunlarını dinledi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bucak ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

Burdur Belediye Başkanı ve Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve CHP Bucak İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

CHP Bucak İlçe Örgütünde konuşan Başkan Ercengiz “Genel Başkanımız Bucak’a özellikle hem selam hem de teşekkür gönderdi. Bucaktaki gördüğü ilgi ve alakandan samimi duygularından oldukça mutlu olduğunu ve Bucak’ı Burdur adına çok önemsediğini bu anlamda örgütümüze o toplantıda emeği geçen herkese teşekkür etti” dedi.

Başkan Ercengiz daha sonra Cumhuriyet Caddesi üzerindeki esnafları ve kapalı pazar yerindeki pazarcı esnafı ve halkla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.