Başkan Günaydın’dan IGC Başkanı Baş’a ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2021 - 15:56, Güncelleme: 25.06.2021 - 15:56
 

Başkan Günaydın’dan IGC Başkanı Baş’a ziyaret

3 dönem Isparta Belediye Başkanlığı yapan Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesi 4.katındaki yeni ofisinde ziyaret etti.
3 dönem Isparta Belediye Başkanlığı yapan Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesi 4.katındaki yeni ofisinde ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Günaydın’ın damadı SDÜ Kimya Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Aziz Şencan, Oluşum Gazetesi Sahibi Tarkan Çetin, Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Selçuk Öcal, Nokta Gazetesi Sahibi Mehmet Baş, Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tayfun Yılmaz ve eski Cemiyet Başkanlarından Duayen Gazeteci Nasuh Özkan hazır bulundu. “BAŞKANLIĞINIZ VE YENİ YERİNİZ HAYIRLI OLSUN” Eski Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı ziyaretinde, “Cemiyet Başkanlığınız hayırlı olsun. Biraz ziyaretimiz gecikti ama bugüne kısmetmiş. Ayrıca yeni ofisinizinde hayırlı olmasını diliyorum. Çok güzel bir ofis olmuş. Cemiyet başkanlığınızda size başarılar dilerim” dedi.  “BENDE DE ESKİDEN FOTOĞRAF ÇEKME MERAKIM VARDI” Çok semimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında ofiste kurulu bulunan Basın standındaki eski fotoğraf makinaları dikkatini çeken  eski  Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Geçmişte benim de fotoğraf çekme merakım vardı, hatta o zamanlar Nicon marka fotoğraf makinem vardı, o makinayla doğa manzaralarının fotoğrafını çekerdim. Güzel bir meraktı, fotoğraf çekmeyi severdim” dedi. Günaydın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da, “Sayın Başkanım biz Cemiyet olarak kendimize ait bir yer arayışı içindeyiz. Bu konuda Belediyeden olumlu yanıt aldık ama şuana kadar henüz bir netice alamadık. Burası benim kendi ofisim, cemiyetimize ait yeri açıncaya kadar dernek çalışmalarımızı da buradan yürütüyoruz. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz” dedi.
3 dönem Isparta Belediye Başkanlığı yapan Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesi 4.katındaki yeni ofisinde ziyaret etti.

3 dönem Isparta Belediye Başkanlığı yapan Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesi 4.katındaki yeni ofisinde ziyaret etti.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Günaydın’ın damadı SDÜ Kimya Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Aziz Şencan, Oluşum Gazetesi Sahibi Tarkan Çetin, Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Selçuk Öcal, Nokta Gazetesi Sahibi Mehmet Baş, Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tayfun Yılmaz ve eski Cemiyet Başkanlarından Duayen Gazeteci Nasuh Özkan hazır bulundu.

“BAŞKANLIĞINIZ VE YENİ

YERİNİZ HAYIRLI OLSUN”

Eski Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı ziyaretinde, “Cemiyet Başkanlığınız hayırlı olsun. Biraz ziyaretimiz gecikti ama bugüne kısmetmiş. Ayrıca yeni ofisinizinde hayırlı olmasını diliyorum. Çok güzel bir ofis olmuş. Cemiyet başkanlığınızda size başarılar dilerim” dedi. 

“BENDE DE ESKİDEN

FOTOĞRAF ÇEKME

MERAKIM VARDI”

Çok semimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında ofiste kurulu bulunan Basın standındaki eski fotoğraf makinaları dikkatini çeken  eski  Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Geçmişte benim de fotoğraf çekme merakım vardı, hatta o zamanlar Nicon marka fotoğraf makinem vardı, o makinayla doğa manzaralarının fotoğrafını çekerdim. Güzel bir meraktı, fotoğraf çekmeyi severdim” dedi.

Günaydın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da, “Sayın Başkanım biz Cemiyet olarak kendimize ait bir yer arayışı içindeyiz. Bu konuda Belediyeden olumlu yanıt aldık ama şuana kadar henüz bir netice alamadık. Burası benim kendi ofisim, cemiyetimize ait yeri açıncaya kadar dernek çalışmalarımızı da buradan yürütüyoruz. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.