Başkan Pala'dan Yeni Yıl Mesajı

31.12.2022 - 18:54, Güncelleme: 31.12.2022 - 18:54
 

Başkan Pala'dan Yeni Yıl Mesajı

Hizmet ve Projelere Ara Vermeden Devam Edeceğiz
Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Pala mesajında şu ifadelere yer verdi; “Acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla koca bir yılı daha geride bıraktık. Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. 2023 yılının kasabamıza, ülkemize ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Sarıidris Belediyesi olarak 2022 yılında hemşerilerimize hizmet etmenin onurunu yaşadık. Projelerimiz, yatırımlarımız ve hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir. Yeni yılda da aynı bilinçle hareket ederek, siz değerli hemşerilerimiz için yeni projeleri ve yatırımları kasabamıza kazandırmanın uğraşı ve gayreti içerisinde olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, 2023 yılının, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.
Hizmet ve Projelere Ara Vermeden Devam Edeceğiz

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Pala mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla koca bir yılı daha geride bıraktık. Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. 2023 yılının kasabamıza, ülkemize ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Sarıidris Belediyesi olarak 2022 yılında hemşerilerimize hizmet etmenin onurunu yaşadık. Projelerimiz, yatırımlarımız ve hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir. Yeni yılda da aynı bilinçle hareket ederek, siz değerli hemşerilerimiz için yeni projeleri ve yatırımları kasabamıza kazandırmanın uğraşı ve gayreti içerisinde olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, 2023 yılının, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.