Başkan Tütüncü, Kur’an-ı Kerim Kursunda çocuklarla buluştu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2022 - 13:52, Güncelleme: 02.01.2022 - 12:30
 

Başkan Tütüncü, Kur’an-ı Kerim Kursunda çocuklarla buluştu

Başkan Tütüncü, Kur’an-ı Kerim Kursunda çocuklarla buluştu
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2021 yılının son ziyaretini Müftü Kemal Uçkun Kur’an-ı Kerim Kursuna gerçekleştirdi.Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2021 yılının son ziyaretinde çocuklarla bir araya geldi. Tütüncü, Müftü Kemal Uçkun Kur’an Kursunu ziyaret ederek, 4-6 yaş gurubundaki çocuklarla sohbet etti. Tütüncü, çocuklara nasıl olduklarını sordu. Çocuklardan “İyiyiz” cevabını alan Tütüncü, “İyi olun, sağlığınıza dikkat edin. Güzel güzel beslenin” dedi. Başkan Tütüncü, geometrik şekiller üzerinde boyama çalışması yapan çocuklarla da boyama yaptı. Öğretmenleri de ziyaret eden Başkan Tütüncü, “Çocuklarımız bizler için çok kıymetli. Çocuklarımızı eğiten, geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya gayret eden öğretmenlerimizde en kıymetlimiz. Tüm öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum” diye konuştu.Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kendisiyle görüşmek isteyen hemşerilerini de makamında ağırladı.
Başkan Tütüncü, Kur’an-ı Kerim Kursunda çocuklarla buluştu
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2021 yılının son ziyaretini Müftü Kemal Uçkun Kur’an-ı Kerim Kursuna gerçekleştirdi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2021 yılının son ziyaretinde çocuklarla bir araya geldi. Tütüncü, Müftü Kemal Uçkun Kur’an Kursunu ziyaret ederek, 4-6 yaş gurubundaki çocuklarla sohbet etti. Tütüncü, çocuklara nasıl olduklarını sordu. Çocuklardan “İyiyiz” cevabını alan Tütüncü, “İyi olun, sağlığınıza dikkat edin. Güzel güzel beslenin” dedi. Başkan Tütüncü, geometrik şekiller üzerinde boyama çalışması yapan çocuklarla da boyama yaptı. Öğretmenleri de ziyaret eden Başkan Tütüncü, “Çocuklarımız bizler için çok kıymetli. Çocuklarımızı eğiten, geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya gayret eden öğretmenlerimizde en kıymetlimiz. Tüm öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum” diye konuştu.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kendisiyle görüşmek isteyen hemşerilerini de makamında ağırladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.