Başkan Zabun aday adayı olmak için istifa ediyor

SİYASET 09.03.2023 - 12:11, Güncelleme: 09.03.2023 - 12:11
 

Başkan Zabun aday adayı olmak için istifa ediyor

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Milletvekili Aday Adayı olmak için görevinden istifa edecek.
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Milletvekili Aday Adayı olmak için görevinden istifa edecek. 9 yıldır İl Başkanlığı görevinde bulunan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, önümüzdeki genel seçimler için Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa edecek. Başkan Zabub, bugün saat 18:00 de il başkanlığı büyük toplantı salonunda basın açıklaması yaparak istifasını verecek. Milletvekili Aday Adaylığını açıklayacak.  
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Milletvekili Aday Adayı olmak için görevinden istifa edecek.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Milletvekili Aday Adayı olmak için görevinden istifa edecek. 9 yıldır İl Başkanlığı görevinde bulunan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, önümüzdeki genel seçimler için Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa edecek.

Başkan Zabub, bugün saat 18:00 de il başkanlığı büyük toplantı salonunda basın açıklaması yaparak istifasını verecek. Milletvekili Aday Adaylığını açıklayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.