Batı Antalya’da tek yenidoğan yoğun bakım ünitesi Finike Devlet Hastanesi’nde

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2023 - 11:30, Güncelleme: 15.09.2023 - 11:26
 

Batı Antalya’da tek yenidoğan yoğun bakım ünitesi Finike Devlet Hastanesi’nde

Batı Antalya’da tek yenidoğan yoğun bakım ünitesi Finike Devlet Hastanesi’nde
Batı Antalya’daki devlet hastaneleri içinde yenidoğan yoğun bakıma sahip tek hastane olan Finike Devlet Hastanesi, uzman doktor ve profesyonel hemşire kadrosuyla yenidoğan bebeklere sağlık bakımı ve tıbbi destek sağlıyor.Finike Devlet Hastanesi’nde bulunan 4 kuvöz kapasiteli 1. Basamak Yenidoğan Yoğun bakım ünitesi tüm Batı Antalya bölgesine hizmet veriyor. Yenidoğan yoğun bakım anne karnına benzeyen ortamları sağlayan kuvözlerden oluşan, bebeklerin ısı ihtiyacını karşılayan, doğru bakım ve deneyimli ekiplerle enfeksiyonlardan koruyan, doğru beslenerek kilo almasını sağlayan ve yenidoğan bebeklerde görülen hastalıklarla mücadele eden ünitede, yeni doğmuş bebeklerde görülebilecek komplikasyonlara anında ve doğru şekilde müdahale ediliyor. Bebeklerin yaşama şansının artırılması ve tedavilerde başarı oranının yükseltilebilmesi açısından çok büyük bir önem taşıyan ünite, bebeğin olabilecek tedavi ve bakım uygulamaları sırasında tüm teknolojik ekipmanların bulundurulduğu özel ve izole alanlarda, uzman sağlık profesyonelleri tarafından gözetim altında tutuluyor.
Batı Antalya’da tek yenidoğan yoğun bakım ünitesi Finike Devlet Hastanesi’nde
Batı Antalya’daki devlet hastaneleri içinde yenidoğan yoğun bakıma sahip tek hastane olan Finike Devlet Hastanesi, uzman doktor ve profesyonel hemşire kadrosuyla yenidoğan bebeklere sağlık bakımı ve tıbbi destek sağlıyor.
Finike Devlet Hastanesi’nde bulunan 4 kuvöz kapasiteli 1. Basamak Yenidoğan Yoğun bakım ünitesi tüm Batı Antalya bölgesine hizmet veriyor. Yenidoğan yoğun bakım anne karnına benzeyen ortamları sağlayan kuvözlerden oluşan, bebeklerin ısı ihtiyacını karşılayan, doğru bakım ve deneyimli ekiplerle enfeksiyonlardan koruyan, doğru beslenerek kilo almasını sağlayan ve yenidoğan bebeklerde görülen hastalıklarla mücadele eden ünitede, yeni doğmuş bebeklerde görülebilecek komplikasyonlara anında ve doğru şekilde müdahale ediliyor. Bebeklerin yaşama şansının artırılması ve tedavilerde başarı oranının yükseltilebilmesi açısından çok büyük bir önem taşıyan ünite, bebeğin olabilecek tedavi ve bakım uygulamaları sırasında tüm teknolojik ekipmanların bulundurulduğu özel ve izole alanlarda, uzman sağlık profesyonelleri tarafından gözetim altında tutuluyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.