Bebeğin 5'inci kattan atıldığı olayda anne, kızı ve baba tutuklandı

10.11.2022 - 00:31, Güncelleme: 10.11.2022 - 00:37
 

Bebeğin 5'inci kattan atıldığı olayda anne, kızı ve baba tutuklandı

Bebeğin 5'inci kattan atıldığı olayda anne, kızı ve baba tutuklandı
Antalya’da yeni doğan bebeğin balkondan atıldığı olayda anne, kızı ve baba tutuklandı. Bebeğin annesi olan 15 yaşındaki Gürcistan uyruklu kızın ifadesinde “Hamile olduğumu bilmiyordum. Tuvalete girdiğim sırada doğum gerçekleşti. Ölü doğduğu için panikle attım” dediği öğrenildi. Olay, Alanya ilçesi Konaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde yeni doğan bir bebeği apartman girişinde gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yeni doğan bebeğin cinsiyetinin kız olduğunu ve yaşamını yitirdiğini belirledi. Jandarma ekipleri yaptıkları incelemeler ve güvenlik kamerası görüntülerinde bebeğin apartmanın 5. katından atıldığını tespit etti. 6. dairenin giriş ve banyo penceresindeki kan lekeleri nedeniyle Gürcistan uyruklu anne İ.S. (55), kızı N.S. (15) ve baba B.S. (55) gözaltına alındı. Yeni doğan bebeği 5. kattan atan annesi çıktı Yapılan incelemeler sonucunda yeni doğan ve apartmanın 5. katından atılan bebeğin 15 yaşındaki N.S.’ye ait olduğu belirlendi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından anne İ.S., baba B.S. ve kızları N.S. adliyeye sevk edildi. N.S.'nin savcılık ifadesinde, “Hamile olduğumu bilmiyordum. Tuvalete girdiğim sırada sancım başladı. Daha sonra doğum gerçekleşti. Bebek ölü doğdu. Bende paniğe kapılarak aşağıya attım” dediği öğrenildi. Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan anne İ.S., baba B.S. ve kızları N.S. tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevi'ne gönderildi.
Bebeğin 5'inci kattan atıldığı olayda anne, kızı ve baba tutuklandı

Antalya’da yeni doğan bebeğin balkondan atıldığı olayda anne, kızı ve baba tutuklandı. Bebeğin annesi olan 15 yaşındaki Gürcistan uyruklu kızın ifadesinde “Hamile olduğumu bilmiyordum. Tuvalete girdiğim sırada doğum gerçekleşti. Ölü doğduğu için panikle attım” dediği öğrenildi.

Olay, Alanya ilçesi Konaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde yeni doğan bir bebeği apartman girişinde gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yeni doğan bebeğin cinsiyetinin kız olduğunu ve yaşamını yitirdiğini belirledi. Jandarma ekipleri yaptıkları incelemeler ve güvenlik kamerası görüntülerinde bebeğin apartmanın 5. katından atıldığını tespit etti. 6. dairenin giriş ve banyo penceresindeki kan lekeleri nedeniyle Gürcistan uyruklu anne İ.S. (55), kızı N.S. (15) ve baba B.S. (55) gözaltına alındı.

Yeni doğan bebeği 5. kattan atan annesi çıktı
Yapılan incelemeler sonucunda yeni doğan ve apartmanın 5. katından atılan bebeğin 15 yaşındaki N.S.’ye ait olduğu belirlendi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından anne İ.S., baba B.S. ve kızları N.S. adliyeye sevk edildi. N.S.'nin savcılık ifadesinde, “Hamile olduğumu bilmiyordum. Tuvalete girdiğim sırada sancım başladı. Daha sonra doğum gerçekleşti. Bebek ölü doğdu. Bende paniğe kapılarak aşağıya attım” dediği öğrenildi. Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan anne İ.S., baba B.S. ve kızları N.S. tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.