Belediye Başkanı Başdeğirmen’den Bağış çağrısı

ISPARTA 02.11.2021 - 13:21, Güncelleme: 02.11.2021 - 13:21
 

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den Bağış çağrısı

Isparta Belediye Meclisi’nin kasım ayı ilk toplantısı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen başkanlığında yapıldı. Toplantının gündeminde Kızılay Haftası vardı.
Isparta Belediye Meclisi’nin kasım ayı ilk toplantısı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen başkanlığında yapıldı. Toplantının gündeminde Kızılay Haftası vardı. Başkan Başdeğirmen, tüm vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulundu, “Kızılay’ımız dünyanın her yerinde mağdur ve mazluma yardım eden bir kurumumuzdur” dedi. 29 Ekim4 Kasım tarihlerinde kutlanan Kızılay haftasın vardı. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, pandemi döneminde kan bağışı oranının azaldığını belirterek sağlığı elverişli olan vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulundu. Kızılay’ın sadece kan bağışı kabul eden bir kurum olmadığın dünyanın her noktasındaki vatandaşların yardımına koştuğunu belirten Başkan Başdeğirmen Kızılay’ın vatandaşlara çok büyük desteklerinin olduğunu ifade etti. Başkan Başdeğirmen konuya ilişkin açıklamalarını şu şekilde sürdürdü, “Kızılay bizim hayatımızda çok önem tutan bir kuruluş, bizim herhangi bir kana ihtiyacımız olduğunda ilk aklımıza gelen Kızılay’dır. Önceleri hasta hangi grupta ise o gruptan talep oluyordu. Onu da bulmak zor oluyordu. Özellikle negatif kan bulmak zor oluyordu. Herhangi bir afette hemen Kızılay koşuyor. Çadırlar kuruyor, yemekhaneler, sağlık ocakları kuruyor. İnsanların barınması ve gıda ihtiyaçları ve sağlıkları ile ilgili her türlü yardımı çok gecikmeden ulaştırabiliyor” dedi.   
Isparta Belediye Meclisi’nin kasım ayı ilk toplantısı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen başkanlığında yapıldı. Toplantının gündeminde Kızılay Haftası vardı.

Isparta Belediye Meclisi’nin kasım ayı ilk toplantısı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen başkanlığında yapıldı. Toplantının gündeminde Kızılay Haftası vardı.

Başkan Başdeğirmen, tüm vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulundu, “Kızılay’ımız dünyanın her yerinde mağdur ve mazluma yardım eden bir kurumumuzdur” dedi.

29 Ekim4 Kasım tarihlerinde kutlanan Kızılay haftasın vardı. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, pandemi döneminde kan bağışı oranının azaldığını belirterek sağlığı elverişli olan vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulundu.

Kızılay’ın sadece kan bağışı kabul eden bir kurum olmadığın dünyanın her noktasındaki vatandaşların yardımına koştuğunu belirten Başkan Başdeğirmen Kızılay’ın vatandaşlara çok büyük desteklerinin olduğunu ifade etti.

Başkan Başdeğirmen konuya ilişkin açıklamalarını şu şekilde sürdürdü, “Kızılay bizim hayatımızda çok önem tutan bir kuruluş, bizim herhangi bir kana ihtiyacımız olduğunda ilk aklımıza gelen Kızılay’dır. Önceleri hasta hangi grupta ise o gruptan talep oluyordu. Onu da bulmak zor oluyordu. Özellikle negatif kan bulmak zor oluyordu. Herhangi bir afette hemen Kızılay koşuyor. Çadırlar kuruyor, yemekhaneler, sağlık ocakları kuruyor. İnsanların barınması ve gıda ihtiyaçları ve sağlıkları ile ilgili her türlü yardımı çok gecikmeden ulaştırabiliyor” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.