Belediyenin tüm ekipleri karla mücadele için sahada

ISPARTA 04.02.2022 - 09:54, Güncelleme: 04.02.2022 - 09:54
 

Belediyenin tüm ekipleri karla mücadele için sahada

Belediyenin tüm ekipleri karla mücadele için sahada
Isparta son yılların en yoğun kar yağışı ile karşı karşıya. Isparta Belediyesi, sabah saat 07.00’da başlayan ve saat 15.00 itibariyle de etkili olmaya devam eden kar yağışıyla etkin bir mücadele sürdürüyor. Isparta Belediyesi, karla mücadele kapsamında tüm belediye personeli, araç ve iş makineleriyle sahadaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Ekipler, Karla Mücadele Acil Eylem Planı çerçevesinde Fen İşleri Müdürlüğündeki Koordinasyon Merkezinden anında yönlendiriliyor. Öncelikli olarak ana arterler, hastane önleri, otobüs güzergahlarında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler bir yandan yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması yürütürken, yaya ekipler de kaldırımlarda temizlik çalışması yapıyor. Ayrıca kar yoğunluğundan dolayı ağaçlarda oluşan kar yükü de temizlenirken, kırılan ağaçların dalları da kaldırılıyor. Isparta’da 27 Aralık 2003 tarihindeki kar yağışından sonra yapılan ölçümde kar kalınlığı en yüksek değer olarak 32 santimetre ölçülürken, bugünkü yağışlarda ise saat 15.00 itibariyle kar kalınlığı şehir merkezinde yaklaşık 40 santimetre, kentin üst bölgelerinde ise yaklaşık 60 santimetre olarak belirlendi.
Belediyenin tüm ekipleri karla mücadele için sahada

Isparta son yılların en yoğun kar yağışı ile karşı karşıya. Isparta Belediyesi, sabah saat 07.00’da başlayan ve saat 15.00 itibariyle de etkili olmaya devam eden kar yağışıyla etkin bir mücadele sürdürüyor.

Isparta Belediyesi, karla mücadele kapsamında tüm belediye personeli, araç ve iş makineleriyle sahadaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Ekipler, Karla Mücadele Acil Eylem Planı çerçevesinde Fen İşleri Müdürlüğündeki Koordinasyon Merkezinden anında yönlendiriliyor.

Öncelikli olarak ana arterler, hastane önleri, otobüs güzergahlarında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler bir yandan yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması yürütürken, yaya ekipler de kaldırımlarda temizlik çalışması yapıyor. Ayrıca kar yoğunluğundan dolayı ağaçlarda oluşan kar yükü de temizlenirken, kırılan ağaçların dalları da kaldırılıyor.

Isparta’da 27 Aralık 2003 tarihindeki kar yağışından sonra yapılan ölçümde kar kalınlığı en yüksek değer olarak 32 santimetre ölçülürken, bugünkü yağışlarda ise saat 15.00 itibariyle kar kalınlığı şehir merkezinde yaklaşık 40 santimetre, kentin üst bölgelerinde ise yaklaşık 60 santimetre olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.