Besici ağıla girince gözyaşlarına boğuldu

ISPARTA 26.07.2023 - 14:49, Güncelleme: 26.07.2023 - 15:12
 

Besici ağıla girince gözyaşlarına boğuldu

ISPARTA’nın Keçiborlu İlçesinde koyun ve kuzuların olduğu ağıla köpekler girdi. 11 Koyun ve kuzu telef oldu. Besici Musa Çimen, telef olan hayvanlarını görünce göz yaşlarına boğuldu.
Olay dün Keçiborlu ilçesine bağlı Aşağı Mahalle mevkiinde bulunan besihanenin ağılında meydana geldi. Tellerle çevrili ağıla, toprağa kazarak giren köpekler, koyun ve kuzuları telef etti. Olay sonrası ağıla gelen Musa Çimen, gördüğü manzara karşısında şok oldu. Çimen, yaptığı açıklamada; “11 adet koyun ve kuzumuz telef oldu. Sokak köpekleri hayvanlarımı bu hale getirdi. Koyunlarda ağıldaydı. Telin altını kazmışlar köpekler, içeriye girmişler” dedi. Sokak hayvanların derhal korunmasını ve barınmasına dikkat edilmesi gerektiğini belirten Çimen; “Bu köpeklerin canı canda, bizim hayvanların canı can değil mi? 60 Bin lira zararımız var” diye sitem etti.
ISPARTA’nın Keçiborlu İlçesinde koyun ve kuzuların olduğu ağıla köpekler girdi. 11 Koyun ve kuzu telef oldu. Besici Musa Çimen, telef olan hayvanlarını görünce göz yaşlarına boğuldu.

Olay dün Keçiborlu ilçesine bağlı Aşağı Mahalle mevkiinde bulunan besihanenin ağılında meydana geldi. Tellerle çevrili ağıla, toprağa kazarak giren köpekler, koyun ve kuzuları telef etti. Olay sonrası ağıla gelen Musa Çimen, gördüğü manzara karşısında şok oldu. Çimen, yaptığı açıklamada; “11 adet koyun ve kuzumuz telef oldu. Sokak köpekleri hayvanlarımı bu hale getirdi. Koyunlarda ağıldaydı. Telin altını kazmışlar köpekler, içeriye girmişler” dedi.

Sokak hayvanların derhal korunmasını ve barınmasına dikkat edilmesi gerektiğini belirten Çimen; “Bu köpeklerin canı canda, bizim hayvanların canı can değil mi? 60 Bin lira zararımız var” diye sitem etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.