Beslediği komşusunun köpeğinin saldırısına uğradı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2022 - 16:07, Güncelleme: 01.06.2022 - 15:53
 

Beslediği komşusunun köpeğinin saldırısına uğradı

Beslediği komşusunun köpeğinin saldırısına uğradı
Antalya’nın Serik ilçesinde, beslediği komşusunun köpeğinin saldırısına uğrayan adam yaralanarak hastanelik oldu.Olay Serik ilçesi Gebiz Mahallesinde meydana geldi. Bir süre evde olmayacak olan komşusunun kangal cinsi köpeğine Bekir Koç, bakabileceğini söyledi. Koç, yaklaşık bir haftadır beslediği köpeğin saldırısına uğradı. Boynundan, yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Bekir Koç hastanelik oldu. Koç’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Bekir Koç, komşusunun izniyle köpeğe baktığını belirterek, "Günlerdir besliyordum, bir sorun yoktu. Komşumu ve köpeğini seviyorum. O gün ne olduysa biranda arkamdan gelip saldırdı. Ne olduğunu anlayamadım" dedi.
Beslediği komşusunun köpeğinin saldırısına uğradı
Antalya’nın Serik ilçesinde, beslediği komşusunun köpeğinin saldırısına uğrayan adam yaralanarak hastanelik oldu.
Olay Serik ilçesi Gebiz Mahallesinde meydana geldi. Bir süre evde olmayacak olan komşusunun kangal cinsi köpeğine Bekir Koç, bakabileceğini söyledi. Koç, yaklaşık bir haftadır beslediği köpeğin saldırısına uğradı. Boynundan, yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Bekir Koç hastanelik oldu. Koç’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Bekir Koç, komşusunun izniyle köpeğe baktığını belirterek, "Günlerdir besliyordum, bir sorun yoktu. Komşumu ve köpeğini seviyorum. O gün ne olduysa biranda arkamdan gelip saldırdı. Ne olduğunu anlayamadım" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.