BİK Antalya Bölge Müdürü Nedim Engin’den IGC Ziyareti

ISPARTA 27.05.2022 - 18:33, Güncelleme: 27.05.2022 - 18:33
 

BİK Antalya Bölge Müdürü Nedim Engin’den IGC Ziyareti

BİK Antalya Bölge Müdürü Nedim Engin’den IGC Ziyareti
Antalya Basın ilan Kurumu Bölge Müdürü Nedim Engin ve Kurum personeli Burak Nüzket çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Isparta’ya geldi. İlk olarak Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret eden Basın İlan Kurumu Antalya Bölge Müdürü Nedim Engin ve Kurum Personeli Burak Nüzket Cemiyet Başkanı Baş’dan Isparta Basınına ilişkin bilgiler aldı ve sorunlarını dinledi. Burada Isparta’da Yayın Yapan Yerel Gazetelerin sahipleri ile de bir araya gelen Basın İlan Kurumu Bölge Müdürü Engin, Kurum olarak Isparta Basınından beklentilerini de sıraladı. Isparta Gazete sahipleri de Basın İlan Kurumu’ndan Yerel Basının ekonomik açıdan güçlenmesi adına ilan ve reklam desteğinin artırılmasını talep ettiler ve bu konudaki görüşlerini dile getirdiler. Karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyaret son derece yararlı olurken, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, ilgi ve desteklerinden dolayı Basın İlan Kurumu yetkililerine teşekkür etti. Basın İlan Kurumu Antalya Bölge Müdürü Engin, Isparta’da ayrıca çeşitli kurumları da ziyaret ederek basına yönelik desteğin artırılması konusundaki görüşlerini dile getirdi.  
BİK Antalya Bölge Müdürü Nedim Engin’den IGC Ziyareti

Antalya Basın ilan Kurumu Bölge Müdürü Nedim Engin ve Kurum personeli Burak Nüzket çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Isparta’ya geldi.

İlk olarak Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret eden Basın İlan Kurumu Antalya Bölge Müdürü Nedim Engin ve Kurum Personeli Burak Nüzket Cemiyet Başkanı Baş’dan Isparta Basınına ilişkin bilgiler aldı ve sorunlarını dinledi. Burada Isparta’da Yayın Yapan Yerel Gazetelerin sahipleri ile de bir araya gelen Basın İlan Kurumu Bölge Müdürü Engin, Kurum olarak Isparta Basınından beklentilerini de sıraladı. Isparta Gazete sahipleri de Basın İlan Kurumu’ndan Yerel Basının ekonomik açıdan güçlenmesi adına ilan ve reklam desteğinin artırılmasını talep ettiler ve bu konudaki görüşlerini dile getirdiler.

Karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyaret son derece yararlı olurken, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, ilgi ve desteklerinden dolayı Basın İlan Kurumu yetkililerine teşekkür etti.

Basın İlan Kurumu Antalya Bölge Müdürü Engin, Isparta’da ayrıca çeşitli kurumları da ziyaret ederek basına yönelik desteğin artırılması konusundaki görüşlerini dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.