Bilgiç'ten önemli açıklamalar

SİYASET 27.02.2022 - 19:15, Güncelleme: 27.02.2022 - 19:15
 

Bilgiç'ten önemli açıklamalar

Bilgiç'ten önemli açıklamalar
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Davraz Kayak Merkezi'nde gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi. Gündeme dair gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bilgiç, 3 Şubat'ta başlayan ve 11 saat kesintisiz süren kar yağışının ardından elektrik kesintilerinin meydana geldiğini ve en kısa sürede sorunu çözmek için mücadele ettiklerini belirtti. Bilgiç, elektrik tellerinin hasar görmesi vatandaşımızı mağdur etmiştir diyerek; "Dağıtım şirketi bakanlık tarafından inceleniyor. Bir ihmal öz konusuysa en ağır yaptırım uygulanır" dedi. TBMM Başkanvekili Bilgiç açıklamasında ise; “Mevsim normallerine göre 45 günde yağması gereken kar 11 saatte yağmasıyla birlikte karın cinside bunları yaşamamıza etken oldu. Karın yoğun yağmasıyla ağaç dallarının kırılması, elektrik tellerinin hasar görmesi vatandaşımızı mağdur etmiştir. Dağıtım şirketi bakanlık tarafından inceleniyor. Bir ihmal öz konusuysa en ağır yaptırım uygulanır. Hasar tespitleri devam ediyor. 24 saat bile olmaması gereken mağduriyet, 72 saat sürdü. Bundan dolayı çok üzgünüz. Fakat hasta ve yaşlılar bizden yardım isteyen hiç kimseyi yalnız bırakmadık. 653 kişiye yardım ettik. Allah başka afet vermesin" dedi. Muhalefetin de tavrına tepki gösteren Bilgiç; "Muhalefet "Kimsenin burnu bile kanamadı, şükür" demiyor, kirli siyaset yapıyor. Siyasette birlik sağlanmalıdır. Kurulan kriz merkezine gelmediler, destek vermediler. Vatandaşlar durumun farkında durumu ayırt ediyorlar" diye konuştu. TBMM Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Dereboğazı ve Konya Bölünmüş yol projeleri ile yapımı hızla devam eden Isparta-Burdur Dostluk yolu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin son günlerin öne çıkan konularından olan Dereboğazı ve Konya yolu yapımıyla ilgili olarak sorusuyla sohbete başlayan Bilgiç, her iki yolunda planlamalar dahilinde devam ettiğini, Dereboğazı yolundaki yüksek maliyet nedeniyle proje değişikliği yapıldığı için sürecin planların dışında biraz uzadığını ifade etti. Konya yolunda ise yine çalışmaların sürdüğünü ifade eden Bilgiç, Eğirdir bölümünde göl koruma kanunuyla ilgili engellerden dolayı çalışmaların uzadığını ifade etti. Bilgiç, Isparta'daki yol yatırımları ile ilgili olarak, ‘Benim bir hayalim vardı. Isparta Burdur arasında bulunan dostluk yolunun il özel idaresi sorumluluğundan çıkartılıp karayolları sorumluluk alanına sokarak burayı bölünmüş yol haline getirmekti. Çok şükür önemli bir bölümü şuan trafiğe açıldı ve çalışmalar süratle sürüyor. Benim önceliğim bu dostluk yoluydu, çalışmalarımız tüm alanlarda devam ediyor, edecek’ dedi.    
Bilgiç'ten önemli açıklamalar

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Davraz Kayak Merkezi'nde gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi. Gündeme dair gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bilgiç, 3 Şubat'ta başlayan ve 11 saat kesintisiz süren kar yağışının ardından elektrik kesintilerinin meydana geldiğini ve en kısa sürede sorunu çözmek için mücadele ettiklerini belirtti. Bilgiç, elektrik tellerinin hasar görmesi vatandaşımızı mağdur etmiştir diyerek; "Dağıtım şirketi bakanlık tarafından inceleniyor. Bir ihmal öz konusuysa en ağır yaptırım uygulanır" dedi.

TBMM Başkanvekili Bilgiç açıklamasında ise; “Mevsim normallerine göre 45 günde yağması gereken kar 11 saatte yağmasıyla birlikte karın cinside bunları yaşamamıza etken oldu. Karın yoğun yağmasıyla ağaç dallarının kırılması, elektrik tellerinin hasar görmesi vatandaşımızı mağdur etmiştir. Dağıtım şirketi bakanlık tarafından inceleniyor. Bir ihmal öz konusuysa en ağır yaptırım uygulanır. Hasar tespitleri devam ediyor. 24 saat bile olmaması gereken mağduriyet, 72 saat sürdü. Bundan dolayı çok üzgünüz. Fakat hasta ve yaşlılar bizden yardım isteyen hiç kimseyi yalnız bırakmadık. 653 kişiye yardım ettik. Allah başka afet vermesin" dedi.

Muhalefetin de tavrına tepki gösteren Bilgiç; "Muhalefet "Kimsenin burnu bile kanamadı, şükür" demiyor, kirli siyaset yapıyor. Siyasette birlik sağlanmalıdır. Kurulan kriz merkezine gelmediler, destek vermediler. Vatandaşlar durumun farkında durumu ayırt ediyorlar" diye konuştu.

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Dereboğazı ve Konya Bölünmüş yol projeleri ile yapımı hızla devam eden Isparta-Burdur Dostluk yolu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gazetecilerin son günlerin öne çıkan konularından olan Dereboğazı ve Konya yolu yapımıyla ilgili olarak sorusuyla sohbete başlayan Bilgiç, her iki yolunda planlamalar dahilinde devam ettiğini, Dereboğazı yolundaki yüksek maliyet nedeniyle proje değişikliği yapıldığı için sürecin planların dışında biraz uzadığını ifade etti.

Konya yolunda ise yine çalışmaların sürdüğünü ifade eden Bilgiç, Eğirdir bölümünde göl koruma kanunuyla ilgili engellerden dolayı çalışmaların uzadığını ifade etti.

Bilgiç, Isparta'daki yol yatırımları ile ilgili olarak, ‘Benim bir hayalim vardı. Isparta Burdur arasında bulunan dostluk yolunun il özel idaresi sorumluluğundan çıkartılıp karayolları sorumluluk alanına sokarak burayı bölünmüş yol haline getirmekti. Çok şükür önemli bir bölümü şuan trafiğe açıldı ve çalışmalar süratle sürüyor. Benim önceliğim bu dostluk yoluydu, çalışmalarımız tüm alanlarda devam ediyor, edecek’ dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.