Bir kadının ’Eşime ve oğluma ulaşamıyorum’ ihbarı polisi alarma geçirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2023 - 13:30, Güncelleme: 24.10.2023 - 13:17
 

Bir kadının ’Eşime ve oğluma ulaşamıyorum’ ihbarı polisi alarma geçirdi

Bir kadının ’Eşime ve oğluma ulaşamıyorum’ ihbarı polisi alarma geçirdi
Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir kadının, "Evdeki eşime ve oğluma ulaşamıyorum" telefonu polisi alarma geçirdi. İtfaiyenin balkondan girdiği evde baba oğul uyurken bulundu.Milli Egemenlik Mahallesi’nde yaşayan bir kadın, telefonla evdeki eşi ve oğluna ulaşamayınca 112 Acil Çağrı Merkezine, "Eşime ve oğluma ulaşamıyorum, hayatlarından endişe ediyorum" ihbarında bulundu. İhbarla adrese Manavgat Emniyet Müdürlüğü, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve 112 sağlık ekiplerini alarma geçti. Ekipler, Milli Egemenlik Mahallesi 9032 Sokak’taki adrese geldi. Dış kapı zilinden cevap alamayan ekipler, merdiven yardımıyla balkondan 3. kattaki daireye ulaştı. Ekipler içeri girdikten kısa bir süre sonra binanın kapısından dışarı çıktı. Kadının eşi ve oğlunun evde uyuduğu, şahsın polislere odanın kapısını açtıktan sonra bir şey konuşmadan geri dönüp uyamaya devam ettiği öğrenildi.
Bir kadının ’Eşime ve oğluma ulaşamıyorum’ ihbarı polisi alarma geçirdi
Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir kadının, "Evdeki eşime ve oğluma ulaşamıyorum" telefonu polisi alarma geçirdi. İtfaiyenin balkondan girdiği evde baba oğul uyurken bulundu.
Milli Egemenlik Mahallesi’nde yaşayan bir kadın, telefonla evdeki eşi ve oğluna ulaşamayınca 112 Acil Çağrı Merkezine, "Eşime ve oğluma ulaşamıyorum, hayatlarından endişe ediyorum" ihbarında bulundu. İhbarla adrese Manavgat Emniyet Müdürlüğü, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve 112 sağlık ekiplerini alarma geçti. Ekipler, Milli Egemenlik Mahallesi 9032 Sokak’taki adrese geldi. Dış kapı zilinden cevap alamayan ekipler, merdiven yardımıyla balkondan 3. kattaki daireye ulaştı. Ekipler içeri girdikten kısa bir süre sonra binanın kapısından dışarı çıktı. Kadının eşi ve oğlunun evde uyuduğu, şahsın polislere odanın kapısını açtıktan sonra bir şey konuşmadan geri dönüp uyamaya devam ettiği öğrenildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.