Bisikletçi Özgür Hayatını Kaybetti

ISPARTA 15.07.2022 - 17:04, Güncelleme: 15.07.2022 - 17:04
 

Bisikletçi Özgür Hayatını Kaybetti

Bisikletçi Özgür Hayatını Kaybetti
Isparta’nın Eğirdir İlçesinde anne ve babası ile yaşayan 52 yaşındaki Özgür Örflü odasında ölü olarak bulundu. Eğirdir İlçesi Camii Mahallesi Eğirdir Kalesi yanındaki evlerinde anne ve babası ile yaşayan ve bekar olan Özgür Örflü dün geceden beri odasından çıkmadı. Sabah 11.00 sıralarında annesi kahvaltı hazırlayarak oğlunun odasına girdi. ‘Oğlum kalk kahvaltı getirdim sana’ diyen anne oğlunun cansız bedeni ile karşılaştı. Eğirdir İlçesinde uzun yıllardır emekli astsubay babası Abbas Örflü ile birlikte bisiklet tamirciliği ile uğraşan Özgür Örflü’nün ölümü sonrası olay yerine polis ve doktor çağrıldı. Evde yapılan doktor incelemesinde talihsiz adamın yatağında kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Özgür Örflü'nün cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Hızırbey Camiinden alınarak Kervansaray mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi. Kemal ERBEN/EĞİRDİR  
Bisikletçi Özgür Hayatını Kaybetti

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde anne ve babası ile yaşayan 52 yaşındaki Özgür Örflü odasında ölü olarak bulundu.

Eğirdir İlçesi Camii Mahallesi Eğirdir Kalesi yanındaki evlerinde anne ve babası ile yaşayan ve bekar olan Özgür Örflü dün geceden beri odasından çıkmadı. Sabah 11.00 sıralarında annesi kahvaltı hazırlayarak oğlunun odasına girdi. ‘Oğlum kalk kahvaltı getirdim sana’ diyen anne oğlunun cansız bedeni ile karşılaştı.

Eğirdir İlçesinde uzun yıllardır emekli astsubay babası Abbas Örflü ile birlikte bisiklet tamirciliği ile uğraşan Özgür Örflü’nün ölümü sonrası olay yerine polis ve doktor çağrıldı. Evde yapılan doktor incelemesinde talihsiz adamın yatağında kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Özgür Örflü'nün cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Hızırbey Camiinden alınarak Kervansaray mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Kemal ERBEN/EĞİRDİR

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.