BİZİM HEYECANIMIZ VAR

ISPARTA 18.02.2024 - 12:49, Güncelleme: 18.02.2024 - 12:49
 

BİZİM HEYECANIMIZ VAR

Gümüşhaneliler Derneği üyeleriyle bir araya gelen İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, “Biz 5 yıl mahalleyi unutup seçim zamanı gelenlerden değiliz. Bizim heyecanımız var, hedefimiz var” dedi
İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Fatih Mahallesinde, Gümüşhaneliler Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Isparta’da en büyük sorunlardan birinin STK’ların hizmet binasının olmadığını belirten Başkan Adayı Tural “Bu bağlamda Sivil Toplum Kampüsü yapacağız. Hepsine bir yer vereceğiz. İçerisinde toplantı salonları, kafeterya gibi ortak alanların olduğu bir merkez olacak.  Gümüşhanelileri artık biz Ispartalı olarak görüyoruz. Fatih Zafer Mahallesi bölgesinde bir taziye evi talebi var. İnşallah göreve geldiğimizde bu talebinize yanıt vereceğiz” dedi. BU MAHALLELERE BAKMAMIŞLAR Fatih ve Zafer Mahallesinde yaptığı ziyaretlerde  mahalle sakinlerinin yağmur yağdığında bodrum katlarından su çıktığını ifade ettiklerini belirten Tural “Bakın burada altyapı sorunu var, kaldırım sorunu var. Sosyal tesis yok. Bugüne kadar bu mahallelere bakmamışlar, gelip bunları yapacağız diyecekler. İyi de bunca zamandır niye yapmadın. Bugün yaparsan bu ancak seçim yatırımıdır. Biz onlardan değiliz. Bizim heyecanımız var. Hedefimiz var. Gelin bu seçim Ahmet Tural’a oy verin. Bakın bizim projelerimiz ayağa yere basan projelerdir. Gelin bize destek olun biz de insan odaklı belediyecilik yapalım. Bakın biz yapılanlara karşı değiliz.  Gençliğe spor yatırımları tabi ki olacak. Ama öncelik işsizlik sorunu. Benim gencimin karnı aç olduktan sonra cebinde parası olmadıktan sonra Isparta’yı altınla kaplasan ne olur? Önce işsizliğe, konut sorununa çare bulalım” dedi.                      
Gümüşhaneliler Derneği üyeleriyle bir araya gelen İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, “Biz 5 yıl mahalleyi unutup seçim zamanı gelenlerden değiliz. Bizim heyecanımız var, hedefimiz var” dedi

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Fatih Mahallesinde, Gümüşhaneliler Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Isparta’da en büyük sorunlardan birinin STK’ların hizmet binasının olmadığını belirten Başkan Adayı Tural “Bu bağlamda Sivil Toplum Kampüsü yapacağız. Hepsine bir yer vereceğiz. İçerisinde toplantı salonları, kafeterya gibi ortak alanların olduğu bir merkez olacak.  Gümüşhanelileri artık biz Ispartalı olarak görüyoruz. Fatih Zafer Mahallesi bölgesinde bir taziye evi talebi var. İnşallah göreve geldiğimizde bu talebinize yanıt vereceğiz” dedi.

BU MAHALLELERE BAKMAMIŞLAR

Fatih ve Zafer Mahallesinde yaptığı ziyaretlerde  mahalle sakinlerinin yağmur yağdığında bodrum katlarından su çıktığını ifade ettiklerini belirten Tural “Bakın burada altyapı sorunu var, kaldırım sorunu var. Sosyal tesis yok. Bugüne kadar bu mahallelere bakmamışlar, gelip bunları yapacağız diyecekler. İyi de bunca zamandır niye yapmadın. Bugün yaparsan bu ancak seçim yatırımıdır. Biz onlardan değiliz. Bizim heyecanımız var. Hedefimiz var. Gelin bu seçim Ahmet Tural’a oy verin. Bakın bizim projelerimiz ayağa yere basan projelerdir. Gelin bize destek olun biz de insan odaklı belediyecilik yapalım. Bakın biz yapılanlara karşı değiliz.  Gençliğe spor yatırımları tabi ki olacak. Ama öncelik işsizlik sorunu. Benim gencimin karnı aç olduktan sonra cebinde parası olmadıktan sonra Isparta’yı altınla kaplasan ne olur? Önce işsizliğe, konut sorununa çare bulalım” dedi.                      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.