Bizim Zamanımızda BKM’de sahnelenecek

ISPARTA 19.05.2022 - 15:39, Güncelleme: 19.05.2022 - 15:39
 

Bizim Zamanımızda BKM’de sahnelenecek

Bizim Zamanımızda BKM’de sahnelenecek
Atölye Agora Tiyatro Çocuk Atölyesinde kurs gören küçük çocuklar, Kasım ayından bu yana hazırlandıkları ‘Bizim Zamanımızda’ adlı tek perdelik kabareyi sahneleyecekler. Isparta Belediye Kültür Merkezinde 22 Mayıs Pazar günü saat 17.00’de gerçekleştirilecek olan tiyatro oyununun biletlerine Gramofon Sanat Cafe, Ezgi Kitabevi ve Analog Plak & Kahve Evi’nden ulaşabilirsiniz. Atölye Agora Tiyatro Çocuk Atölyesinin hazırlamış olduğu "Bizim Zamanımızda" isimli tiyatro oyununun teması aile üzerine. Ailelerin çocuklarına uyguladıkları yaptırımı konu alıyor. Sezer Aslan’ın yazdığı oyunun dekor ve tasarımı Merve Sağar Uysal ile Şeyma Bilgin’e, ses ve ışık ise Seda Nur Kuş’a ait. Tiyatro oyununu Aybüke Kuş, Azra Çerçi, Başar Uysal, Berna Özgürel, Egemen Eker, Neva Usta ve Özde Yüksel sahneleyecek.
Bizim Zamanımızda BKM’de sahnelenecek

Atölye Agora Tiyatro Çocuk Atölyesinde kurs gören küçük çocuklar, Kasım ayından bu yana hazırlandıkları ‘Bizim Zamanımızda’ adlı tek perdelik kabareyi sahneleyecekler.
Isparta Belediye Kültür Merkezinde 22 Mayıs Pazar günü saat 17.00’de gerçekleştirilecek olan tiyatro oyununun biletlerine Gramofon Sanat Cafe, Ezgi Kitabevi ve Analog Plak & Kahve Evi’nden ulaşabilirsiniz.
Atölye Agora Tiyatro Çocuk Atölyesinin hazırlamış olduğu "Bizim Zamanımızda" isimli tiyatro oyununun teması aile üzerine. Ailelerin çocuklarına uyguladıkları yaptırımı konu alıyor. Sezer Aslan’ın yazdığı oyunun dekor ve tasarımı Merve Sağar Uysal ile Şeyma Bilgin’e, ses ve ışık ise Seda Nur Kuş’a ait. Tiyatro oyununu Aybüke Kuş, Azra Çerçi, Başar Uysal, Berna Özgürel, Egemen Eker, Neva Usta ve Özde Yüksel sahneleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.