Bu Gece Taş Plakta Türküler Berinay Bebek İçin Çalacak

YAŞAM 01.12.2021 - 15:49, Güncelleme: 01.12.2021 - 15:49
 

Bu Gece Taş Plakta Türküler Berinay Bebek İçin Çalacak

Bu Gece Taş Plakta Türküler Berinay Bebek İçin Çalacak
Taş Plak nezlinde Mustafa Alkan, Bekir Çakar, Ali Erden ve Alkan Tarım, Alkan Seracılık, ATP Tarım, Alkan Hukuk Bürosu, Aşkabat Merkez Tarım Ofisi’nin katkılarıyla SMA TİP 1 hastası Berinay bebek için özel bir gala gecesi düzenleniyor.  Bağlama sanatçısı Tansu Yurdaarmağan, Türk Halk Müziği ve Özgün Müziğin kentteki güçlü sesi Ayaz Nergiz ve klavye de Samet Akbaş’ın sahne alacağı gala gecesi bu akşam Taş Plak’ta gerçekleştirilecek.  Gecenin tüm geliri ise Berinay bebeğin tedavisi için kullanılacak.
Bu Gece Taş Plakta Türküler Berinay Bebek İçin Çalacak

Taş Plak nezlinde Mustafa Alkan, Bekir Çakar, Ali Erden ve Alkan Tarım, Alkan Seracılık, ATP Tarım, Alkan Hukuk Bürosu, Aşkabat Merkez Tarım Ofisi’nin katkılarıyla SMA TİP 1 hastası Berinay bebek için özel bir gala gecesi düzenleniyor. 
Bağlama sanatçısı Tansu Yurdaarmağan, Türk Halk Müziği ve Özgün Müziğin kentteki güçlü sesi Ayaz Nergiz ve klavye de Samet Akbaş’ın sahne alacağı gala gecesi bu akşam Taş Plak’ta gerçekleştirilecek. 
Gecenin tüm geliri ise Berinay bebeğin tedavisi için kullanılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.