Burdur sanayi sitesindeki tamir atölyesi cayır cayır yandı

21.06.2022 - 13:21, Güncelleme: 21.06.2022 - 13:21
 

Burdur sanayi sitesindeki tamir atölyesi cayır cayır yandı

Burdur'da iş makineleri tamir atölyesinde çıkan yangın, maddi hasara sebep oldu.
Burdur Küçük Sanayi Sitesi 9'uncu sokakta bulunan iş makineleri tamir atölyesinde saat 08.00 sıralarında, işyerinin yazıhane bölümünde bilinmeyen nedenle çıkan yangın bir anda büyüdü. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangın itfaiyenin müdahalesi ile çevredeki işyerlerine sıçramadan söndürüldü. Yangında işyerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.  
Burdur'da iş makineleri tamir atölyesinde çıkan yangın, maddi hasara sebep oldu.

Burdur Küçük  Sanayi Sitesi 9'uncu sokakta bulunan iş makineleri tamir atölyesinde saat 08.00 sıralarında, işyerinin yazıhane bölümünde bilinmeyen nedenle çıkan yangın bir anda büyüdü. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangın itfaiyenin müdahalesi ile çevredeki işyerlerine sıçramadan söndürüldü. Yangında işyerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.