Burdur’da jandarmanın uyuşturucu operasyonlarında 3 şahıs tutuklandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2023 - 11:30, Güncelleme: 27.09.2023 - 11:07
 

Burdur’da jandarmanın uyuşturucu operasyonlarında 3 şahıs tutuklandı

Burdur’da jandarmanın uyuşturucu operasyonlarında 3 şahıs tutuklandı
Burdur İl Jandarma ekiplerinin eylül ayı içerisinde yaptığı uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 9 şüpheliden 6’sına adli işlem yapıldı, 3’ü tutuklandı.Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli olarak Eylül ayı içerisinde yapılan çalışmalar neticesinde müdahale edilen 9 farklı olayda; 5 gram eroin, 4 gram metamfetamin, 11gram esrar, 10 gram bonzai, 1 gram kenevir tohumu, 15 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. Yakalanan 9 şüpheliden 3’ü tutuklandı, 6 şüpheli ise yapılan adli ve idari işlemlerin ardından serbest bırakıldı.
Burdur’da jandarmanın uyuşturucu operasyonlarında 3 şahıs tutuklandı
Burdur İl Jandarma ekiplerinin eylül ayı içerisinde yaptığı uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 9 şüpheliden 6’sına adli işlem yapıldı, 3’ü tutuklandı.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli olarak Eylül ayı içerisinde yapılan çalışmalar neticesinde müdahale edilen 9 farklı olayda; 5 gram eroin, 4 gram metamfetamin, 11gram esrar, 10 gram bonzai, 1 gram kenevir tohumu, 15 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. Yakalanan 9 şüpheliden 3’ü tutuklandı, 6 şüpheli ise yapılan adli ve idari işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.