Burdur’da kaçak kazı operasyonu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2022 - 12:25, Güncelleme: 17.11.2022 - 11:50
 

Burdur’da kaçak kazı operasyonu

Burdur’da kaçak kazı operasyonu
Burdur’da jandarma tarafından yapılan çalışmada kaçak kazı yapan 2 şüpheli yakalandı.Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından il genelinde kültür ve tabiat varlıklarının korunması ve tarihi eser kaçakçılığının önlenmesi yönelik Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmada, Hacılar ve Aşağı Müslümler köyünde (H.A) ve (M.U) isimli şahısların kaçak kazı yaptıkları tespit edildi. Olayda şüphelilere ait olduğu tespit edilen 2 adet dedektör, 2 adet kulaklık, 2 adet kazma 2 adet ok ucu, 6 adet obje ele geçirildi.Cumhuriyet Savcısının kararı ile (H.A.) ve (M.U) isimli şahıslara işlem yapılarak, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
Burdur’da kaçak kazı operasyonu
Burdur’da jandarma tarafından yapılan çalışmada kaçak kazı yapan 2 şüpheli yakalandı.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından il genelinde kültür ve tabiat varlıklarının korunması ve tarihi eser kaçakçılığının önlenmesi yönelik Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmada, Hacılar ve Aşağı Müslümler köyünde (H.A) ve (M.U) isimli şahısların kaçak kazı yaptıkları tespit edildi. Olayda şüphelilere ait olduğu tespit edilen 2 adet dedektör, 2 adet kulaklık, 2 adet kazma 2 adet ok ucu, 6 adet obje ele geçirildi.
Cumhuriyet Savcısının kararı ile (H.A.) ve (M.U) isimli şahıslara işlem yapılarak, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.