Burdur’da kaynak yaparken merdivenden düşen işçi ağır yaralandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2023 - 23:00, Güncelleme: 18.12.2023 - 22:45
 

Burdur’da kaynak yaparken merdivenden düşen işçi ağır yaralandı

Burdur’da kaynak yaparken merdivenden düşen işçi ağır yaralandı
Burdur’da yeni sanayi sitesi içerisinde bulunan bir fabrikanın merdiveninde kaynak yaptığı esnada yere düşen işçi ağır yaralandı.Olay, saat 20.00 sıralarında Burdur’un Gökçebağ köyü yeni sanayi sitesi içerisinde bulunan bir fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, fabrika içerisinde bulunan merdivende kaynak yapan Ahmet E. (63) dengesini kaybederek, metrelerce yükseklikten yere düştü.İş arkadaşlarının 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ağır yaralı Ahmet E., ambulans ile Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan kontrollerde Ahmet E.’nin elmacık, çene ve iki el bileğinde kırık olduğu, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Burdur’da kaynak yaparken merdivenden düşen işçi ağır yaralandı
Burdur’da yeni sanayi sitesi içerisinde bulunan bir fabrikanın merdiveninde kaynak yaptığı esnada yere düşen işçi ağır yaralandı.
Olay, saat 20.00 sıralarında Burdur’un Gökçebağ köyü yeni sanayi sitesi içerisinde bulunan bir fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, fabrika içerisinde bulunan merdivende kaynak yapan Ahmet E. (63) dengesini kaybederek, metrelerce yükseklikten yere düştü.
İş arkadaşlarının 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ağır yaralı Ahmet E., ambulans ile Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan kontrollerde Ahmet E.’nin elmacık, çene ve iki el bileğinde kırık olduğu, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.