Burdur’da sağanak etkili oldu, evler ve araziler sular altında kaldı

13.01.2023 - 09:49, Güncelleme: 13.01.2023 - 09:49
 

Burdur’da sağanak etkili oldu, evler ve araziler sular altında kaldı

Burdur’da iki gündür aralıksız yağan yağmurla birlikte dereler taştı, evler ve araziler sular altında kaldı.
Bucak ilçesine bağlı Boğazköy’de iki gündür yağan şiddetli yağmur hayatı felç etti. Derelerin taşmasıyla birlikte evler, ahırlar ve tarım arazileri sular içinde kaldı. Bölgede birçok alanın sular altında kalması sonrası, köylüler hayvan yemlerinin ve malzemelerinin kullanılamayacak hale geldiğini belirtti. Geçtiğimiz senelerde de aynı felakete maruz kalan Boğazköylüler, önlem alınması için yetkililerden yardım istedi.
Burdur’da iki gündür aralıksız yağan yağmurla birlikte dereler taştı, evler ve araziler sular altında kaldı.

Bucak ilçesine bağlı Boğazköy’de iki gündür yağan şiddetli yağmur hayatı felç etti. Derelerin taşmasıyla birlikte evler, ahırlar ve tarım arazileri sular içinde kaldı. Bölgede birçok alanın sular altında kalması sonrası, köylüler hayvan yemlerinin ve malzemelerinin kullanılamayacak hale geldiğini belirtti.

Geçtiğimiz senelerde de aynı felakete maruz kalan Boğazköylüler, önlem alınması için yetkililerden yardım istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.