Burdur’da uyuşturucu operasyonu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2022 - 12:25, Güncelleme: 17.11.2022 - 11:49
 

Burdur’da uyuşturucu operasyonu

Burdur’da uyuşturucu operasyonu
Burdur’da yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 kişiye işlem yapıldı.Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yapılan çalışmalarda 11.11.2022 tarihinde Merkez ilçesinde K.E. isimli şahsın uyuşturucu madde getireceği duyumu alındı. Hacılar köyü mevkiinde yapılan fiziki takip sonucunda durdurulan otobüste yolcu olarak bulunan K.E. isimli şahsın üzerinde yapılan adli aramada 17 gram metamfetamin maddesi ve 1 adet kullanma aparatı ele geçirildi.Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısının kararı ile gözaltına alınan K.E. isimli şahıs, adli işlemlerin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.
Burdur’da uyuşturucu operasyonu
Burdur’da yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 kişiye işlem yapıldı.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yapılan çalışmalarda 11.11.2022 tarihinde Merkez ilçesinde K.E. isimli şahsın uyuşturucu madde getireceği duyumu alındı. Hacılar köyü mevkiinde yapılan fiziki takip sonucunda durdurulan otobüste yolcu olarak bulunan K.E. isimli şahsın üzerinde yapılan adli aramada 17 gram metamfetamin maddesi ve 1 adet kullanma aparatı ele geçirildi.
Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısının kararı ile gözaltına alınan K.E. isimli şahıs, adli işlemlerin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.