Burdur’da uyuşturucu operasyonunda 3 şahıs tutuklandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2024 - 17:30, Güncelleme: 05.01.2024 - 16:54
 

Burdur’da uyuşturucu operasyonunda 3 şahıs tutuklandı

Burdur’da uyuşturucu operasyonunda 3 şahıs tutuklandı
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.Burdur İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 31 Aralık günü il merkezinde durdurulan 2 araçta, araçlarda bulunan M.T., M.Ö. ve O.A. isimli şahısların üzerinde ve şahıslara ait ikametlerde yapılan aramalarda; sentetik kannabinoid enjekte edildiği değerlendirilen yaklaşık 26 bin kullanımlık kâğıt parçası, 464 gram metamfetamin, 40,42 gram skunk, 66 adet ecstasy hap, 1 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 39 adet fişek, uyuşturucu madde ölçümü ve kullanımına yarayan muhtelif aparatlar ele geçirildi. Yakalanan 3 şahıs ise gözaltına alındı.Gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçu çerçevesinde 4 Ocak günü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Burdur’da uyuşturucu operasyonunda 3 şahıs tutuklandı
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 31 Aralık günü il merkezinde durdurulan 2 araçta, araçlarda bulunan M.T., M.Ö. ve O.A. isimli şahısların üzerinde ve şahıslara ait ikametlerde yapılan aramalarda; sentetik kannabinoid enjekte edildiği değerlendirilen yaklaşık 26 bin kullanımlık kâğıt parçası, 464 gram metamfetamin, 40,42 gram skunk, 66 adet ecstasy hap, 1 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 39 adet fişek, uyuşturucu madde ölçümü ve kullanımına yarayan muhtelif aparatlar ele geçirildi. Yakalanan 3 şahıs ise gözaltına alındı.
Gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçu çerçevesinde 4 Ocak günü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.