Burdur’da yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2023 - 22:00, Güncelleme: 28.12.2023 - 21:41
 

Burdur’da yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi

Burdur’da yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Burdur’un Askeriye köyünde bir ev çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.Yangın, Burdur merkez Askeriye köyü Bozuk altı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Bülent Günel’e ait evin çatı katı ve oturma odası kısmında yangın çıktı. Yangını görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile yangın söndürülürken ev tamamen yanarak kullanılama hale geldi. Yangınının elektrik arızası nedeniyle çıktığı öğrenildi.
Burdur’da yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Burdur’un Askeriye köyünde bir ev çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.
Yangın, Burdur merkez Askeriye köyü Bozuk altı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Bülent Günel’e ait evin çatı katı ve oturma odası kısmında yangın çıktı. Yangını görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile yangın söndürülürken ev tamamen yanarak kullanılama hale geldi. Yangınının elektrik arızası nedeniyle çıktığı öğrenildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.