Burdurlu gazilerden Eğirdir’e ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2021 - 12:41, Güncelleme: 05.08.2021 - 12:41
 

Burdurlu gazilerden Eğirdir’e ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur Temsilciliği, Eğirdir Gaziler Derneğine ziyarette bulundu.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur Temsilcisi Hasan Okyar ve beraberinde Ahmet Başarır ve Arif Işıldar, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Temsilcisi Hüseyin Koçaslan’a ziyarette bulundu Ziyarette Eğirdir’den Mürsel Daldal ve Osman Türk de hazır bulundu. Kısa bir sohbetin ardından Burdur Temsilcisi Hasan Okyar, Eğirdir Temsilcisi Hüseyin Koçaslan’a günün anısına hediye takdim etti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur Temsilcisi Hasan Okyar ve beraberindekiler bugün Eğirdir’e geldiklerini, Eğirdir’de Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümgeneral Emre Tayanç’ı, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ü ziyaret edeceklerini, daha sonra tekne gezisi yapacaklarını belirtti.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur Temsilciliği, Eğirdir Gaziler Derneğine ziyarette bulundu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur Temsilcisi Hasan Okyar ve beraberinde Ahmet Başarır ve Arif Işıldar, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Temsilcisi Hüseyin Koçaslan’a ziyarette bulundu Ziyarette Eğirdir’den Mürsel Daldal ve Osman Türk de hazır bulundu. Kısa bir sohbetin ardından Burdur Temsilcisi Hasan Okyar, Eğirdir Temsilcisi Hüseyin Koçaslan’a günün anısına hediye takdim etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur Temsilcisi Hasan Okyar ve beraberindekiler bugün Eğirdir’e geldiklerini, Eğirdir’de Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümgeneral Emre Tayanç’ı, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ü ziyaret edeceklerini, daha sonra tekne gezisi yapacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.