Çetin Büyükvanlı Dualarla Uğurlandı

ISPARTA 22.07.2022 - 13:24, Güncelleme: 22.07.2022 - 13:24
 

Çetin Büyükvanlı Dualarla Uğurlandı

Çetin Büyükvanlı Dualarla Uğurlandı
Isparta Meslek Yüksekokulu Kurucu Müdürü E. Öğr. Gör. Çetin Mehmet Büyükvanlı Hocamız Isparta MYO önünde düzenlenen törenle dualarla uğurlandı. Törene Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, akademik ve idari personel, ailesi ile sevenleri katıldı. Törende konuşan Rektör Diler, “Isparta’da Üniversite eğitimine çok büyük katkıları ve emekleri olan Çetin Büyükvanlı hocamıza Allah’tan rahmet diliyoruz, inşallah mekanı cennet olur. Yaşına ve rahatsızlığına rağmen, bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemedi, bilgi ve tecrübeleri her fırsatta bizlerle paylaşırdı, şuanda yapılan Isparta MYO yeni binasını da yakından takip ediyordu. Rabbimden Hocamıza gani gani rahmet diliyorum. Ailesinin, sevenlerinin ve Üniversite camiamızın başı sağolsun” dedi. Yapılan duanın ardından Çetin Büyükvanlı uzun yıllar hizmet edip, emek verdiği Isparta MYO önünden uğurlandı.
Çetin Büyükvanlı Dualarla Uğurlandı

Isparta Meslek Yüksekokulu Kurucu Müdürü E. Öğr. Gör. Çetin Mehmet Büyükvanlı Hocamız Isparta MYO önünde düzenlenen törenle dualarla uğurlandı. Törene Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, akademik ve idari personel, ailesi ile sevenleri katıldı.

Törende konuşan Rektör Diler, “Isparta’da Üniversite eğitimine çok büyük katkıları ve emekleri olan Çetin Büyükvanlı hocamıza Allah’tan rahmet diliyoruz, inşallah mekanı cennet olur. Yaşına ve rahatsızlığına rağmen, bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemedi, bilgi ve tecrübeleri her fırsatta bizlerle paylaşırdı, şuanda yapılan Isparta MYO yeni binasını da yakından takip ediyordu. Rabbimden Hocamıza gani gani rahmet diliyorum. Ailesinin, sevenlerinin ve Üniversite camiamızın başı sağolsun” dedi.

Yapılan duanın ardından Çetin Büyükvanlı uzun yıllar hizmet edip, emek verdiği Isparta MYO önünden uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.