CHP Atatürk'e hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu

ISPARTA 31.10.2022 - 20:38, Güncelleme: 31.10.2022 - 20:53
 

CHP Atatürk'e hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu

Atatürk'e hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu
CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, Yalvaç İlçe Müftüsü Ömer Can'ın whatsapp paylaşımında Atatürk'e hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Adliyeye giden Başkan Halıcı ve partililer, suç duyurusunda bulundu. Başkan Halıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kendini bilmez Yalvaç İlçe Müftüsünün yapmış olduğu hadsiz paylaşım üzerine hakkında suç duyurusunda bulunduk. Ülkenin kuruluş değerlerine ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında kimsenin hakaret etmesine izin vermeyiz. Sen kimsin? Bu hakaretleri yapma curetini nereden alıyorsun?" dedi. İŞTE O PAYLAŞIM Yalvaç İlçe Müftüsü Ömer Can, "Fatih sultan mehmed Han gemileri karadan yürütüp çağ açıp kapattı. Reis yüz yıllık Lozan dayatma zulmünü ve ekonomi esaretini yıkarak milli kalkınma ve şaha kalkma bayrağını cihana ilan edişinin sembolunü gösterdi. Anlayanlar göz yaşı ile şahadet getirerek Allah'a yaklaşıyorlar. anlamak istamayenler onuncu yol marşı ile tagutlarına tapınarak avunuyorlar"   
Atatürk'e hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, Yalvaç İlçe Müftüsü Ömer Can'ın whatsapp paylaşımında Atatürk'e hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Adliyeye giden Başkan Halıcı ve partililer, suç duyurusunda bulundu. Başkan Halıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kendini bilmez Yalvaç İlçe Müftüsünün yapmış olduğu hadsiz paylaşım üzerine hakkında suç duyurusunda bulunduk. Ülkenin kuruluş değerlerine ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında kimsenin hakaret etmesine izin vermeyiz. Sen kimsin? Bu hakaretleri yapma curetini nereden alıyorsun?" dedi.

İŞTE O PAYLAŞIM

Yalvaç İlçe Müftüsü Ömer Can, "Fatih sultan mehmed Han gemileri karadan yürütüp çağ açıp kapattı. Reis yüz yıllık Lozan dayatma zulmünü ve ekonomi esaretini yıkarak milli kalkınma ve şaha kalkma bayrağını cihana ilan edişinin sembolunü gösterdi. Anlayanlar göz yaşı ile şahadet getirerek Allah'a yaklaşıyorlar. anlamak istamayenler onuncu yol marşı ile tagutlarına tapınarak avunuyorlar" 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.