CHP Gençlik'te Yeni Dönem

ISPARTA 16.06.2023 - 14:21, Güncelleme: 16.06.2023 - 14:21
 

CHP Gençlik'te Yeni Dönem

3 yıldır görevde olan Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Erkan görevinden ayrıldı. Bayrağı devralan isim ise Gençlik Kolları Yönetiminden Ramazan Onur Gülfidan oldu.
CHP Gençlik Kollarında nöbet değişimi gerçekleşti. 3 yıldır İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Emre Erkan, görevini noktalayarak, bayrağı Gençlik Kolları Yönetiminden Ramazan Onur Gülfidan'a devretti.  Emre Erkan, "3 yıldır onur ve gururla yapmış olduğum görevimi özel sebeplerden dolayı bırakıyorum. Partim için mücadele etmeye devam edeceğim. Görevi devralan Ramazan Onur Gülfidan başkanımıza başarılar diliyorum" dedi.  Ramazan Onur Gülfidan da ilk açıklamalarında "Üç buçuk sene önce geldiğim Cumhuriyet Halk Partisi'nde bugünlere kadar geldiğim için çok mutluyum. Beni bu göreve layık gören tüm herkese çok teşekkür ederim. Yönetiminin de bulunduğum İl Başkanımız Emre Erkan'a bugüne kadar ki çalışmalarından ve bana verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ederim. Bizler Karanlık Şehrin Aydınlık Gençleri olarak ülkemize demokrasiyi getirene kadar mücadele edeceğiz" dedi.   
3 yıldır görevde olan Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Erkan görevinden ayrıldı. Bayrağı devralan isim ise Gençlik Kolları Yönetiminden Ramazan Onur Gülfidan oldu.

CHP Gençlik Kollarında nöbet değişimi gerçekleşti. 3 yıldır İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Emre Erkan, görevini noktalayarak, bayrağı Gençlik Kolları Yönetiminden Ramazan Onur Gülfidan'a devretti. 

Emre Erkan, "3 yıldır onur ve gururla yapmış olduğum görevimi özel sebeplerden dolayı bırakıyorum. Partim için mücadele etmeye devam edeceğim. Görevi devralan Ramazan Onur Gülfidan başkanımıza başarılar diliyorum" dedi. 

Ramazan Onur Gülfidan da ilk açıklamalarında "Üç buçuk sene önce geldiğim Cumhuriyet Halk Partisi'nde bugünlere kadar geldiğim için çok mutluyum. Beni bu göreve layık gören tüm herkese çok teşekkür ederim. Yönetiminin de bulunduğum İl Başkanımız Emre Erkan'a bugüne kadar ki çalışmalarından ve bana verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ederim. Bizler Karanlık Şehrin Aydınlık Gençleri olarak ülkemize demokrasiyi getirene kadar mücadele edeceğiz" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.