CHP’de aday adayları tanıtıldı

SİYASET 03.04.2023 - 19:22, Güncelleme: 03.04.2023 - 19:22
 

CHP’de aday adayları tanıtıldı

CHP Isparta İl Başkanlığı, Milletvekili Aday Adayları tanıtım toplantısı düzenledi. Binlerce partilinin katıldığı tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Tansel Dilaver, “Gençlerimizin gözlerindeki emin bakışları görüyorum. Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracağız. Hedefimiz iktidar ve hedeften sapmak asla yok” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanlığı 14 Mayıs seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. Meydan AVM’de bulunan Belediye Kültür Merkezi’nde Milletvekili Aday Adayları tanıtım toplantısı düzenleyen CHP, iktidar hedefini bir kez daha yineledi. Düzenlenen programa İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Merkez İlçe başkanı ve parti yöneticileri, İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Ayşe Yıldırım, Saadet Partisi İl Başkanı Yaşar Gürtoklu, Merkez İlçe başkanı ve parti yöneticileri, Millet İttifakı bileşenleri ve binlerce CHP’li katıldı. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan programda ilk konuşmayı İl Başkanı Tansel Dilaver yaptı. Başkan Dilaver, “Değişimin mimarları uzunca bir sürede sahada. Vatandaşın derdini, sıkıntısını dinliyor. Bugün buradan bu dertleri sıkıntıları çözmek için bir kez daha söz veriyoruz. Hedefimiz iktidar. Hedefimize kilitlendik ve bu hedeften asla sapmayacağız. Ben gençlerimizin gözlerindeki emin bakışları görüyorum. İşçimizin, emeklimizin, memurumuzun gözlerindeki emin bakışları görüyorum. Uzun uzun konuşmaya gerek yok, son sözü milletimiz sandıkta verecektir. Söz veriyoruz, yine baharlar gelecek” diye konuştu. İl Başkanı Dilaver’in konuşmasının ardından CHP’nin 17 Milletvekili Aday Adayının öz geçmişleri okundu. Milletvekili Adayları da kendilerine verilen 5’er dakikalık süre içerisinde konuşmalarını yaptı. Milletvekili Aday Adaylarından İsa Önder Dinçtürk rahatsızlığını gerekçe göstererek, Mehmet Yalçın ise şehir dışında olduğu gerekçesiyle programa katılmadı. Konuşmaların ardından tüm aday adayları sahnede birlik beraberlik pozları verdi. Salonda sık sık “İktidar”, “Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu”, “Hak, Hukuk, Adalet” sloganları atıldı.  
CHP Isparta İl Başkanlığı, Milletvekili Aday Adayları tanıtım toplantısı düzenledi. Binlerce partilinin katıldığı tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Tansel Dilaver, “Gençlerimizin gözlerindeki emin bakışları görüyorum. Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracağız. Hedefimiz iktidar ve hedeften sapmak asla yok” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanlığı 14 Mayıs seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. Meydan AVM’de bulunan Belediye Kültür Merkezi’nde Milletvekili Aday Adayları tanıtım toplantısı düzenleyen CHP, iktidar hedefini bir kez daha yineledi.

Düzenlenen programa İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Merkez İlçe başkanı ve parti yöneticileri, İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Ayşe Yıldırım, Saadet Partisi İl Başkanı Yaşar Gürtoklu, Merkez İlçe başkanı ve parti yöneticileri, Millet İttifakı bileşenleri ve binlerce CHP’li katıldı.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan programda ilk konuşmayı İl Başkanı Tansel Dilaver yaptı.

Başkan Dilaver, “Değişimin mimarları uzunca bir sürede sahada. Vatandaşın derdini, sıkıntısını dinliyor. Bugün buradan bu dertleri sıkıntıları çözmek için bir kez daha söz veriyoruz. Hedefimiz iktidar. Hedefimize kilitlendik ve bu hedeften asla sapmayacağız. Ben gençlerimizin gözlerindeki emin bakışları görüyorum. İşçimizin, emeklimizin, memurumuzun gözlerindeki emin bakışları görüyorum. Uzun uzun konuşmaya gerek yok, son sözü milletimiz sandıkta verecektir. Söz veriyoruz, yine baharlar gelecek” diye konuştu.

İl Başkanı Dilaver’in konuşmasının ardından CHP’nin 17 Milletvekili Aday Adayının öz geçmişleri okundu. Milletvekili Adayları da kendilerine verilen 5’er dakikalık süre içerisinde konuşmalarını yaptı.

Milletvekili Aday Adaylarından İsa Önder Dinçtürk rahatsızlığını gerekçe göstererek, Mehmet Yalçın ise şehir dışında olduğu gerekçesiyle programa katılmadı.

Konuşmaların ardından tüm aday adayları sahnede birlik beraberlik pozları verdi.

Salonda sık sık “İktidar”, “Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu”, “Hak, Hukuk, Adalet” sloganları atıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.