CHP’li Halıcı, Gül Üreticilerinin Sesi Oldu

ISPARTA 23.11.2021 - 14:02, Güncelleme: 23.11.2021 - 15:05
 

CHP’li Halıcı, Gül Üreticilerinin Sesi Oldu

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, gül çiçeğine uygulanan kota ve güldeki taban fiyata ilişkin açıklamalarda bulundu.
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, gül çiçeğine uygulanan kota ve güldeki taban fiyata ilişkin açıklamalarda bulundu. Gül çiçeğine uygulanan kota ve güldeki taban fiyat konusuna ilişkin konuşan CHP’li Halıcı, kota nedeniyle üreticilerin özel sektörün insafına bırakıldığını ve gül üreticilerinin maliyetine çalıştığının altını çizdi. Başkan Halıcı ayrıca sözlerine şunları ekledi: “ÜRETİCİ, ÖZEL SEKTÖRÜN İNSAFINA TERK EDİLİYOR” Keçiborlu ve Gönen’deki hemşerilerimiz bizleri aradı ve “gülün taban fiyatı sayın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun gayreti ile 7 TL 80 kuruş olarak açıklandı ama gül çiçeğine uygulanan kota nedeniyle Gülbirlik hepsini almıyor ve bizleri özel sektörün insafına terk ediliyoruz” dediler. Gül üreticisinin sesini duyun ve üreticilerimize sahip çıkın. “ENFLASYON NEREDEN NEREYE GELDİ?” “7,80 TL taban fiyat. Özel sektörün aldığı fiyat ise 6,50 TL ve kesintilerle Gülbirliğin ödediği fiyat 7 TL 20 kuruş, üreticiden yapılan kesintilerle birlikte. Nisan ayında ayın genel başkanımız 7,50 TL olması gerekir demişti ama o zamandan bu zamana enflasyon ne kadar arttı? Akaryakıta, gübreye ne kadar zam geldi? Enflasyon nereden nereye geldi?” Artık bu rakamda gül üreticileri için yeterli değil. “HÜKÜMET GÜLBİRLİĞE, GÜLBİRLİK ÜRETİCİYE DESTEK OLSUN” Başkan Halıcı son olarak mevcut rakamın yeterli olmadığını vurgulayark, “Bu rakam maliyeti anca karşılıyor. Gül üreticisinin sesini duyun ve onlara sahip çıkın. Hükümet Gülbirliğe, Gülbirlik ise üreticiye destek olsun” dedi.
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, gül çiçeğine uygulanan kota ve güldeki taban fiyata ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, gül çiçeğine uygulanan kota ve güldeki taban fiyata ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gül çiçeğine uygulanan kota ve güldeki taban fiyat konusuna ilişkin konuşan CHP’li Halıcı, kota nedeniyle üreticilerin özel sektörün insafına bırakıldığını ve gül üreticilerinin maliyetine çalıştığının altını çizdi. Başkan Halıcı ayrıca sözlerine şunları ekledi:

“ÜRETİCİ, ÖZEL SEKTÖRÜN İNSAFINA TERK EDİLİYOR”

Keçiborlu ve Gönen’deki hemşerilerimiz bizleri aradı ve “gülün taban fiyatı sayın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun gayreti ile 7 TL 80 kuruş olarak açıklandı ama gül çiçeğine uygulanan kota nedeniyle Gülbirlik hepsini almıyor ve bizleri özel sektörün insafına terk ediliyoruz” dediler. Gül üreticisinin sesini duyun ve üreticilerimize sahip çıkın.

“ENFLASYON NEREDEN NEREYE GELDİ?”

“7,80 TL taban fiyat. Özel sektörün aldığı fiyat ise 6,50 TL ve kesintilerle Gülbirliğin ödediği fiyat 7 TL 20 kuruş, üreticiden yapılan kesintilerle birlikte. Nisan ayında ayın genel başkanımız 7,50 TL olması gerekir demişti ama o zamandan bu zamana enflasyon ne kadar arttı? Akaryakıta, gübreye ne kadar zam geldi? Enflasyon nereden nereye geldi?” Artık bu rakamda gül üreticileri için yeterli değil.

“HÜKÜMET GÜLBİRLİĞE, GÜLBİRLİK ÜRETİCİYE DESTEK OLSUN”

Başkan Halıcı son olarak mevcut rakamın yeterli olmadığını vurgulayark, “Bu rakam maliyeti anca karşılıyor. Gül üreticisinin sesini duyun ve onlara sahip çıkın. Hükümet Gülbirliğe, Gülbirlik ise üreticiye destek olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.