Çuval yüklü kamyonetin tehlikeli yolculuğu kamerada

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2023 - 15:30, Güncelleme: 23.10.2023 - 15:01
 

Çuval yüklü kamyonetin tehlikeli yolculuğu kamerada

Çuval yüklü kamyonetin tehlikeli yolculuğu kamerada
Antalya’da kasası aşırı yüklü kamyonetin trafikteki tehlikeli yolculuğu yürekleri ağza getirdi. Motosikletli Şahin Timleri tarafından kısa sürede plakası tespit edilerek durdurulan araç sürücüsüne 2 bin 700 TL ceza yazıldı.Olay, Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi Kızılırmak Caddesi üzerinde yaşandı. Kepez istikametine seyir eden bir kamyonet görenleri şaşkına çevirdi. Kasaya yığılmış metrelerce yüksekliğe ulaşan çuvalların şans eseri yola devrilmemesi bir faciayı önlerken, sürücünün zaman zaman yola malzeme dökerek yoluna devam etmesi ise pes dedirtti. Çuval yüklü kamyonetin trafikte seyrettiği anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile de kaydedildi. Kamyonetin alt ve üst geçitlerden geçerken ise kıl payı çarpmaktan kurtulduğu görüldü. Vatandaşlardan gelen ihbarın ardından harekete geçen Antalya Trafik Şube Müdürlüğü Motosikletli Şahin Timleri, plaka üzerinden kamyoneti kısa sürede buldu. Kamyonet sürücüsüne çeşitli suçlardan 2 bin 700 TL trafik cezası kesildi.
Çuval yüklü kamyonetin tehlikeli yolculuğu kamerada
Antalya’da kasası aşırı yüklü kamyonetin trafikteki tehlikeli yolculuğu yürekleri ağza getirdi. Motosikletli Şahin Timleri tarafından kısa sürede plakası tespit edilerek durdurulan araç sürücüsüne 2 bin 700 TL ceza yazıldı.
Olay, Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi Kızılırmak Caddesi üzerinde yaşandı. Kepez istikametine seyir eden bir kamyonet görenleri şaşkına çevirdi. Kasaya yığılmış metrelerce yüksekliğe ulaşan çuvalların şans eseri yola devrilmemesi bir faciayı önlerken, sürücünün zaman zaman yola malzeme dökerek yoluna devam etmesi ise pes dedirtti. Çuval yüklü kamyonetin trafikte seyrettiği anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile de kaydedildi. Kamyonetin alt ve üst geçitlerden geçerken ise kıl payı çarpmaktan kurtulduğu görüldü. Vatandaşlardan gelen ihbarın ardından harekete geçen Antalya Trafik Şube Müdürlüğü Motosikletli Şahin Timleri, plaka üzerinden kamyoneti kısa sürede buldu. Kamyonet sürücüsüne çeşitli suçlardan 2 bin 700 TL trafik cezası kesildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.