Diyanet-Sen Isparta İl Başkanı Tosun’dan Askerlerimize dua çağrısı

YAŞAM 21.11.2022 - 10:11, Güncelleme: 21.11.2022 - 10:11
 

Diyanet-Sen Isparta İl Başkanı Tosun’dan Askerlerimize dua çağrısı

Diyanet-Sen Isparta İl Başkanı Tosun’dan Askerlerimize dua çağrısı
Isparta Türkiye Diyanet ve Vakıf çalışanları Sendikası (Diyanet-Sen) Başkanı Mevlüt TOSUN, başlatılan “PENÇE-KİLİT OPERASYONU” ile ilgili olarak, “PKK/KCK ve diğer terörist unsurları etkisiz hâle getirerek Irak’ın kuzeyinden halkımıza ve güvenlik güçlerimize yönelik terör saldırılarını bertaraf etmek ve hudut güvenliğimizi sağlamak maksadıyla; Birleşmiş Milletler Anlaşması’nın 51’inci maddesinden doğan meşru müdafaa haklarımız doğrultusunda, Irak’ın kuzeyinde (sözde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerinde) bulunan terörist hedeflere karşı “PENÇE-KİLİT OPERASYONU” başlatılmıştır. Asil milletimizin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından ülkemizin ve milletimizin güvenliği için terörle mücadeleye en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam eden Mehmetçiğimize tüm gücümüzle kuvvetli bir şekilde dua ve niyazda bulunuyoruz” dedi. Bu çerçevede; Isparta Türkiye Diyanet ve Vakıf çalışanları Sendikası (Diyanet-Sen) olarak, devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu haykırmak istediğini ifade eden Mevlüt TOSUN; Mehmetçiğimizi maddi ve manevi yönden destekleyerek şöyle dua ediyoruz. “Allahım, izzet ve onurumuza, istiklal ve istikbalimize kastedenlere, varlığımıza ve vatanımıza göz dikenlere fırsat verme! Ülkemizin güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizin barış ve selameti için kahraman ordumuza yardım eyle! Askerlerimizi ve güvenlik güçlerimizi her türlü tehlike ve tuzaklardan muhafaza eyle! Fesadı ve terörü ortadan kaldırmak için çıktığımız bu yolda Mehmetçiğimizi Nusret’inle ve kudretinle muzaffer eyle”. Ve biz diyoruz ki: “Devletimizi milletimizi payidar eyle, vatanımızı milletimizi ve tüm İslam alemini muhafaza eyle, Allah'ım, şehitlerimize merhametini, gazilerimize inayetini, milletimize şefkatini esirgeme. Ya Rabbi, ezanımızı dindirtme, vatanımızı böldürtme, bayrağımızı indirtme, başımızı eğdirtme, Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirtme.” Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  
Diyanet-Sen Isparta İl Başkanı Tosun’dan Askerlerimize dua çağrısı

Isparta Türkiye Diyanet ve Vakıf çalışanları Sendikası (Diyanet-Sen) Başkanı Mevlüt TOSUN, başlatılan “PENÇE-KİLİT OPERASYONU” ile ilgili olarak, “PKK/KCK ve diğer terörist unsurları etkisiz hâle getirerek Irak’ın kuzeyinden halkımıza ve güvenlik güçlerimize yönelik terör saldırılarını bertaraf etmek ve hudut güvenliğimizi sağlamak maksadıyla; Birleşmiş Milletler Anlaşması’nın 51’inci maddesinden doğan meşru müdafaa haklarımız doğrultusunda, Irak’ın kuzeyinde (sözde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerinde) bulunan terörist hedeflere karşı “PENÇE-KİLİT OPERASYONU” başlatılmıştır.

Asil milletimizin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından ülkemizin ve milletimizin güvenliği için terörle mücadeleye en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam eden Mehmetçiğimize tüm gücümüzle kuvvetli bir şekilde dua ve niyazda bulunuyoruz” dedi.

Bu çerçevede; Isparta Türkiye Diyanet ve Vakıf çalışanları Sendikası (Diyanet-Sen) olarak, devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu haykırmak istediğini ifade eden Mevlüt TOSUN; Mehmetçiğimizi maddi ve manevi yönden destekleyerek şöyle dua ediyoruz.

“Allahım, izzet ve onurumuza, istiklal ve istikbalimize kastedenlere, varlığımıza ve vatanımıza göz dikenlere fırsat verme! Ülkemizin güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizin barış ve selameti için kahraman ordumuza yardım eyle! Askerlerimizi ve güvenlik güçlerimizi her türlü tehlike ve tuzaklardan muhafaza eyle! Fesadı ve terörü ortadan kaldırmak için çıktığımız bu yolda Mehmetçiğimizi Nusret’inle ve kudretinle muzaffer eyle”.

Ve biz diyoruz ki: “Devletimizi milletimizi payidar eyle, vatanımızı milletimizi ve tüm İslam alemini muhafaza eyle, Allah'ım, şehitlerimize merhametini, gazilerimize inayetini, milletimize şefkatini esirgeme. Ya Rabbi, ezanımızı dindirtme, vatanımızı böldürtme, bayrağımızı indirtme, başımızı eğdirtme, Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirtme.”

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.