Doç. Dr. Mehmet Kumartaşlı Dünya 3’üncüsü Oldu

SPOR 20.05.2022 - 19:49, Güncelleme: 20.05.2022 - 19:49
 

Doç. Dr. Mehmet Kumartaşlı Dünya 3’üncüsü Oldu

Doç. Dr. Mehmet Kumartaşlı Dünya 3’üncüsü Oldu
Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Kumartaşlı, “7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası Şampiyonası”nda dünya üçüncüsü oldu. Doç. Dr. Kumartaşlı, 12-15 Mayıs tarihleri arasında katıldığı İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen şampiyonada, “63 Kg Veteranlar Point Fight Kategorisi”nde üçüncü olarak dünya listelerine adını yazdırdı.
Doç. Dr. Mehmet Kumartaşlı Dünya 3’üncüsü Oldu

Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Kumartaşlı, “7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası Şampiyonası”nda dünya üçüncüsü oldu.

Doç. Dr. Kumartaşlı, 12-15 Mayıs tarihleri arasında katıldığı İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen şampiyonada, “63 Kg Veteranlar Point Fight Kategorisi”nde üçüncü olarak dünya listelerine adını yazdırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.