Doğantaş mahalle yolunda asfalt çalışması tamamlandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2023 - 14:00, Güncelleme: 05.10.2023 - 13:54
 

Doğantaş mahalle yolunda asfalt çalışması tamamlandı

Doğantaş mahalle yolunda asfalt çalışması tamamlandı
Antalya’nın Kaş ilçesi Doğantaş mahalle yolunda 7,5 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirildi.Kaş Belediyesi, kırsal mahalle yollarının iyileştirilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alt yapı çalışmaları sonrası Doğantaş mahalle yolunda asfalt serimi yaptı. Bu çerçevede 7,5 kilometrelik asfalt çalışması yapıldı. Doğantaş Mahalle Muhtarı Ali Karataş, yapılan çalışmalar neticesinde söz konusu yolun konforlu hale geldiğini ifade ederek, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ve ekibine teşekkür ettiğini kaydetti. Mahalle sakinlerinden Halil Dolaz ise yolun 40 yıl önce açıldığını belirterek, (asfalt) yapılmasına çok sevindiklerini, tozdan, çamurdan kurtulduklarını dile getirdi. Ekipler, vatandaşların güvenli yolculuk yapmaları ve yolların daha verimli kullanabilmesinin sağlanması amacıyla mahalle yollarındaki çalışmalarını sürdürüyor.
Doğantaş mahalle yolunda asfalt çalışması tamamlandı
Antalya’nın Kaş ilçesi Doğantaş mahalle yolunda 7,5 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirildi.
Kaş Belediyesi, kırsal mahalle yollarının iyileştirilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alt yapı çalışmaları sonrası Doğantaş mahalle yolunda asfalt serimi yaptı. Bu çerçevede 7,5 kilometrelik asfalt çalışması yapıldı. Doğantaş Mahalle Muhtarı Ali Karataş, yapılan çalışmalar neticesinde söz konusu yolun konforlu hale geldiğini ifade ederek, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ve ekibine teşekkür ettiğini kaydetti. Mahalle sakinlerinden Halil Dolaz ise yolun 40 yıl önce açıldığını belirterek, (asfalt) yapılmasına çok sevindiklerini, tozdan, çamurdan kurtulduklarını dile getirdi. Ekipler, vatandaşların güvenli yolculuk yapmaları ve yolların daha verimli kullanabilmesinin sağlanması amacıyla mahalle yollarındaki çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.