Dolandırıcılık suçundan 11 yıl 2 ay aranması olan firari yakalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2023 - 14:30, Güncelleme: 26.10.2023 - 14:20
 

Dolandırıcılık suçundan 11 yıl 2 ay aranması olan firari yakalandı

Dolandırıcılık suçundan 11 yıl 2 ay aranması olan firari yakalandı
Antalya’da kendisini kamu görevlisi, banka, sigorta, kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtarak dolandırıcılık suçundan 11 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan şüpheli şahıs yakalandı.Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla, Antalya İl Jandarma Komutanlığı JASAT timleri ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Antalya İli Kepez ilçesinde hakkında çeşitli suçlardan 4 suç kaydı bulunan ve kendisini kamu görevlisi, banka, sigorta, kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtarak dolandırıcılık suçundan 11 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şahıs hakkında adli işlemlere başlanıldı.
Dolandırıcılık suçundan 11 yıl 2 ay aranması olan firari yakalandı
Antalya’da kendisini kamu görevlisi, banka, sigorta, kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtarak dolandırıcılık suçundan 11 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan şüpheli şahıs yakalandı.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla, Antalya İl Jandarma Komutanlığı JASAT timleri ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Antalya İli Kepez ilçesinde hakkında çeşitli suçlardan 4 suç kaydı bulunan ve kendisini kamu görevlisi, banka, sigorta, kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtarak dolandırıcılık suçundan 11 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şahıs hakkında adli işlemlere başlanıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.