Dönercinin bacasında çıkan yangını ekipleri alarma geçirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2023 - 14:00, Güncelleme: 04.10.2023 - 13:51
 

Dönercinin bacasında çıkan yangını ekipleri alarma geçirdi

Dönercinin bacasında çıkan yangını ekipleri alarma geçirdi
Antalya’nın Manavgat ilçesinde dönercinin bacasında çıkan yangın itfaiyenin müdahalesi sonucu büyümeden söndürüldü. Bu tür yangınların bacaların yeterince temizlenmemesinden kaynaklandığı, işletmelerin bacalarını sık sık temizletmeleri gerektiği bildirildi.Yangın, Antalya Caddesi Tugayoğlu Fatma Yaşar Kaya İş Merkezinin yanında bulunan dönercinin bacasında çıktı. Alınan bilgiye göre; yapılan yangın ihbarı Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri alarma geçirdi.İtfaiyenin yangın bölgesine rahat ulaşabilmesi amacıyla Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri Yapay Şelale önünde Antalya Caddesi’ni trafiğe kapatırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri cadde üzerindeki dönercinin bacasında meydana gelen yangına müdahalede bulunarak kısa sürede söndürdü. Bir vatandaş ise elinde bulunan tencere ile su atarak yangını söndürmeye çalıştı.Bacalar sık sık temizlenmeliSon günlerde baca yangınlarının arttığına dikkat çeken yetkililer, haftada en az 3-4 kez baca yangını ihbarı geldiğini, bu yangınların nedeninin mangal ve fırın kullanan işletmelerin bacalarında toplanan yağların temizliğini zamanında yapmamalarından kaynaklandığını belirterek, işletmeleri bacalarını sık sık temizlemeleri konusunda uyardı.
Dönercinin bacasında çıkan yangını ekipleri alarma geçirdi
Antalya’nın Manavgat ilçesinde dönercinin bacasında çıkan yangın itfaiyenin müdahalesi sonucu büyümeden söndürüldü. Bu tür yangınların bacaların yeterince temizlenmemesinden kaynaklandığı, işletmelerin bacalarını sık sık temizletmeleri gerektiği bildirildi.
Yangın, Antalya Caddesi Tugayoğlu Fatma Yaşar Kaya İş Merkezinin yanında bulunan dönercinin bacasında çıktı. Alınan bilgiye göre; yapılan yangın ihbarı Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri alarma geçirdi.
İtfaiyenin yangın bölgesine rahat ulaşabilmesi amacıyla Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri Yapay Şelale önünde Antalya Caddesi’ni trafiğe kapatırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri cadde üzerindeki dönercinin bacasında meydana gelen yangına müdahalede bulunarak kısa sürede söndürdü. Bir vatandaş ise elinde bulunan tencere ile su atarak yangını söndürmeye çalıştı.

Bacalar sık sık temizlenmeli
Son günlerde baca yangınlarının arttığına dikkat çeken yetkililer, haftada en az 3-4 kez baca yangını ihbarı geldiğini, bu yangınların nedeninin mangal ve fırın kullanan işletmelerin bacalarında toplanan yağların temizliğini zamanında yapmamalarından kaynaklandığını belirterek, işletmeleri bacalarını sık sık temizlemeleri konusunda uyardı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.