Döşemealtılı sporcu, milli takım kampına çağırıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2022 - 14:27, Güncelleme: 17.02.2022 - 11:35
 

Döşemealtılı sporcu, milli takım kampına çağırıldı

Döşemealtılı sporcu, milli takım kampına çağırıldı
Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet takımı sporcusu Selinay Gökler, Genç Bayanlar kategorisinde milli takım kampına çağırıldı. 4 yıl önce başladığı Bisiklet sporunda aldığı başarılarla Milli takıma seçilme gururunu yaşayan genç sporcu, “İlçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyorum” dedi.Antrenörü Yusuf Ezirgan nezaretinde çalışmalar yaptığını söyleyen Selinay Gökler, aynı zamanda Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM) genç vekilleri arasında yer alıyor. Belek’te yapılan Genç Bayanlar Kategorisi Milli takım kampına katılan Gökler’in antrenörü Ezirgan ise Yıldız Bayanlar Kategorisinde Milli Takım antrenörlüğüne getirildi.
Döşemealtılı sporcu, milli takım kampına çağırıldı
Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet takımı sporcusu Selinay Gökler, Genç Bayanlar kategorisinde milli takım kampına çağırıldı. 4 yıl önce başladığı Bisiklet sporunda aldığı başarılarla Milli takıma seçilme gururunu yaşayan genç sporcu, “İlçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyorum” dedi.
Antrenörü Yusuf Ezirgan nezaretinde çalışmalar yaptığını söyleyen Selinay Gökler, aynı zamanda Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM) genç vekilleri arasında yer alıyor. Belek’te yapılan Genç Bayanlar Kategorisi Milli takım kampına katılan Gökler’in antrenörü Ezirgan ise Yıldız Bayanlar Kategorisinde Milli Takım antrenörlüğüne getirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.