Düğün dönüşü yaşanan faciada kuzenlerin ardından arkadaşları da yaşam mücadelesini kaybetti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2023 - 10:00, Güncelleme: 07.11.2023 - 09:50
 

Düğün dönüşü yaşanan faciada kuzenlerin ardından arkadaşları da yaşam mücadelesini kaybetti

Düğün dönüşü yaşanan faciada kuzenlerin ardından arkadaşları da yaşam mücadelesini kaybetti
Antalya’da düğün dönüşü meydana gelen kazada hayatını kaybeden iki kuzenin ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan arkadaşları da yaşam mücadelesini kaybetti.Korkunç kaza, dün gece saat 01.00 sularında Aksu ilçesi Fatih Mahallesi Isparta Caddesi üzerinde Antalya-Isparta Karayolu’nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Murat Temirtaş (22) yönetimindeki 07 BKY 384 plakalı otomobil, şehir merkezine seyir halinde olan A.Ç.’nin kullandığı 07 NJP 88 plakalı kamyon ile kafa kafaya çarpıştı. Korkunç kazada otomobil hurdaya dönerken, kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri Murat Temirtaş ile kuzeni Seyfettin Temirtaş’ın (18) hayatını kaybettiğini belirledi. İki gencin cenazesi dün aileleri tarafından alınarak Manavgat Beşkonak Mahallesi’nde toprağa verildi.Kazada ağır yaralanan Hilmi Partal da (18) ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede dün gece saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti. Partal’ın, Beşkonak Düzağaç Kızılcakaya Mezarlığı’nda öğle namazını müteakiben toprağa verileceği öğrenildi. 3 gencin ölümü ise ailelerde büyük üzüntüye neden oldu. Diğer taraftan kazadan önce Murat Temirtaş’ın annesi ile telefonda konuştuğu "10 dakika içinde evdeyiz" dediği öğrenildi.
Düğün dönüşü yaşanan faciada kuzenlerin ardından arkadaşları da yaşam mücadelesini kaybetti
Antalya’da düğün dönüşü meydana gelen kazada hayatını kaybeden iki kuzenin ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan arkadaşları da yaşam mücadelesini kaybetti.
Korkunç kaza, dün gece saat 01.00 sularında Aksu ilçesi Fatih Mahallesi Isparta Caddesi üzerinde Antalya-Isparta Karayolu’nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Murat Temirtaş (22) yönetimindeki 07 BKY 384 plakalı otomobil, şehir merkezine seyir halinde olan A.Ç.’nin kullandığı 07 NJP 88 plakalı kamyon ile kafa kafaya çarpıştı. Korkunç kazada otomobil hurdaya dönerken, kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri Murat Temirtaş ile kuzeni Seyfettin Temirtaş’ın (18) hayatını kaybettiğini belirledi. İki gencin cenazesi dün aileleri tarafından alınarak Manavgat Beşkonak Mahallesi’nde toprağa verildi.
Kazada ağır yaralanan Hilmi Partal da (18) ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede dün gece saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti. Partal’ın, Beşkonak Düzağaç Kızılcakaya Mezarlığı’nda öğle namazını müteakiben toprağa verileceği öğrenildi. 3 gencin ölümü ise ailelerde büyük üzüntüye neden oldu. Diğer taraftan kazadan önce Murat Temirtaş’ın annesi ile telefonda konuştuğu "10 dakika içinde evdeyiz" dediği öğrenildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.