Eğirdir Gölü’nde kaçak balık avlayan 2 balıkçıya para cezası

ISPARTA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2023 - 21:00, Güncelleme: 14.09.2023 - 17:50
 

Eğirdir Gölü’nde kaçak balık avlayan 2 balıkçıya para cezası

Eğirdir Gölü’nde kaçak balık avlayan 2 balıkçıya para cezası
Isparta’da kaçak balık avcılığı yaptığı tespit edilen 2 balıkçıya idari para cezası uygulandı. Balıkçıların kullandıkları malzemelere 1 ay süre ile el konuldu.Eğirdir Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ekipleri tarafından Eğirdir Gölü Barla kıyı şeridinde avcılığı yasak olan sudak (tatlı su levreği) balığı avcılığı yapan 2 balıkçı tespit edildi. 14 Eylül günü jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimde; 2 balıkçıya idari para cezası uygulanarak, avladıkları sudak balıklarına, şahıslara ait tekne ve avcı ruhsatlarına 1 ay süre ile el konuldu.Öte yandan, avcılığı yasak olan balıklar Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne teslim edilerek, 2 balıkçı 1 ay süre ile avcılıktan men edildi.
Eğirdir Gölü’nde kaçak balık avlayan 2 balıkçıya para cezası
Isparta’da kaçak balık avcılığı yaptığı tespit edilen 2 balıkçıya idari para cezası uygulandı. Balıkçıların kullandıkları malzemelere 1 ay süre ile el konuldu.

Eğirdir Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ekipleri tarafından Eğirdir Gölü Barla kıyı şeridinde avcılığı yasak olan sudak (tatlı su levreği) balığı avcılığı yapan 2 balıkçı tespit edildi. 14 Eylül günü jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimde; 2 balıkçıya idari para cezası uygulanarak, avladıkları sudak balıklarına, şahıslara ait tekne ve avcı ruhsatlarına 1 ay süre ile el konuldu.
Öte yandan, avcılığı yasak olan balıklar Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne teslim edilerek, 2 balıkçı 1 ay süre ile avcılıktan men edildi.

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.