Eğirdir’de öğrenciler Poşet poşet çöp topladılar

ISPARTA 21.05.2022 - 14:44, Güncelleme: 21.05.2022 - 14:44
 

Eğirdir’de öğrenciler Poşet poşet çöp topladılar

Eğirdir’de öğrenciler Poşet poşet çöp topladılar
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) öğrencileri, “Eğirdir’de Bir Hareket Ömürde Bin Bereket” adlı sosyal sorumluluk projesiyle üniversite öğrencileri, GÖLDOKS, SDÜ Genç Tema ve Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran ile Kale Meydanında bir araya gelerek sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdiler. Süleyman Demirel Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencileri; Görkem Baharlı, Atiye Çiftçi, Ayşe Elvan Satıcı, Ceyda Boz, Özlem Ergene ve Damla Karabulutun sosyal farkındalık oluşturmak için “Harekete Bir Gün Ara Ver” sloganıyla yola çıktıkları “Eğirdir’de Bir Hareket Ömürde Bin Bereket” adlı sosyal sorumluluk projesini 15 Mayıs 2022 Pazar günü gerçekleştirdiler. Projeye Süleyman Demirel Üniversitesinde okuyan öğrenciler, GÖLDOKS Derneği ve SDÜ Genç Tema Kulübü, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savar Ve Belediye Çalışanlarının katılımıyla önce Eğirdir Gölü çevresinde atık toplama akabinde ada çevresinde bisiklet turu, tekne turu ve rehber eşliğinde Eğirdir tarihi ve kültürel yerlerin gezilmesiyle proje son buldu. Proje esnasında renkli görüntüler ortaya çıktı. Projenin hayata geçmesinde büyük ölçüde destek veren Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran ve Eğirdir Belediyesi çalışanlarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etiler.
Eğirdir’de öğrenciler Poşet poşet çöp topladılar

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) öğrencileri, “Eğirdir’de Bir Hareket Ömürde Bin Bereket” adlı sosyal sorumluluk projesiyle üniversite öğrencileri, GÖLDOKS, SDÜ Genç Tema ve Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran ile Kale Meydanında bir araya gelerek sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdiler.

Süleyman Demirel Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencileri; Görkem Baharlı, Atiye Çiftçi, Ayşe Elvan Satıcı, Ceyda Boz, Özlem Ergene ve Damla Karabulutun sosyal farkındalık oluşturmak için “Harekete Bir Gün Ara Ver” sloganıyla yola çıktıkları “Eğirdir’de Bir Hareket Ömürde Bin Bereket” adlı sosyal sorumluluk projesini 15 Mayıs 2022 Pazar günü gerçekleştirdiler. Projeye Süleyman Demirel Üniversitesinde okuyan öğrenciler, GÖLDOKS Derneği ve SDÜ Genç Tema Kulübü, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savar Ve Belediye Çalışanlarının katılımıyla önce Eğirdir Gölü çevresinde atık toplama akabinde ada çevresinde bisiklet turu, tekne turu ve rehber eşliğinde Eğirdir tarihi ve kültürel yerlerin gezilmesiyle proje son buldu. Proje esnasında renkli görüntüler ortaya çıktı.

Projenin hayata geçmesinde büyük ölçüde destek veren Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran ve Eğirdir Belediyesi çalışanlarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.