Eğirdir’in tarihi Hastane Binası Yıkılıyor

ISPARTA 14.06.2022 - 15:20, Güncelleme: 14.06.2022 - 15:20
 

Eğirdir’in tarihi Hastane Binası Yıkılıyor

Eğirdir’in tarihi Hastane Binası Yıkılıyor
Eğirdir Eski Kemik ve Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi binası yapı ve tesisleri yıkılacak. Eğirdir Eski Kemik ve Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi binası yapı ve tesisleri yıkılacak.  Isparta İl Sağlık Müdürlüğü'ne ait Isparta Isparta ili Eğirdir ilçesinde bulunan, Maliye hazinesine kayıtlı ve Sağlık Bakanlığı'na tahsisli; tapunun 14 ada 45 parseldeki 69.506,01 m2 alanda kayıtlı taşınmaz üzerinde bulunan Eğirdir Eski Kemik ve Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi binası yapı ve tesislerinin yıkımı ve sonrasında çevre düzenlemesi yapılması işi için ihaleye çıkıldı.   İhale 28.06.2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.
Eğirdir’in tarihi Hastane Binası Yıkılıyor

Eğirdir Eski Kemik ve Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi binası yapı ve tesisleri yıkılacak.

Eğirdir Eski Kemik ve Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi binası yapı ve tesisleri yıkılacak.  Isparta İl Sağlık Müdürlüğü'ne ait Isparta Isparta ili Eğirdir ilçesinde bulunan, Maliye hazinesine kayıtlı ve Sağlık Bakanlığı'na tahsisli; tapunun 14 ada 45 parseldeki 69.506,01 m2 alanda kayıtlı taşınmaz üzerinde bulunan Eğirdir Eski Kemik ve Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi binası yapı ve tesislerinin yıkımı ve sonrasında çevre düzenlemesi yapılması işi için ihaleye çıkıldı.  

İhale 28.06.2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.