Eğirdirliler yüzme havuzuna akın ediyor

ISPARTA 21.07.2022 - 09:57, Güncelleme: 21.07.2022 - 09:57
 

Eğirdirliler yüzme havuzuna akın ediyor

Eğirdirliler yüzme havuzuna akın ediyor
Isparta Haber - Eğirdir’de yaz spor okulları kursu büyük bir coşku ile devam ediyor. 5-18 yaş grubuna hitap eden yaklaşık 1500 kişiye hizmet veren Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yüzme, futbol, optimist, lazer, kano, bisiklet, okçuluk, geleneksel okçuluk, basketbol, voleybol, jimnastik, taekwondo, judo, karate, Kick boks, halk oyunları, Keman, bağlama, gitar, akıl ve zeka oyunları branşlarında faaliyet gösteriyor. Yüzme havuzunun yeni açılması ile yüzme branşına talep şu an 700 kişi olup sayı her geçen gün artmaktadır. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün Eğirdir Belediyesi işbirliği ile açtığı yaz spor okullarını Eğirdir Kaymakamı  Adem Çelik ve Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ziyaret etti. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan ÇELEBİOĞLU’ndan çalışmalarla ilgili bilgi aldılar. Kurslarla ilgili velilerle ve gençlerle görüşüldü. Sonrasında velilerin memnuniyetleri ve çocuklarımızın sevinçlerini gören   Kaymakamımızı, Belediye Başkanımızı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüzü memnun etti. Yüzme havuzunun Eğirdir ilçemize kazandırılmasında büyük katkıları olan Kaymakamımız  Adem ÇELİK’e ve Belediye Başkanımız  Veli GÖK’e, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan ÇELEBİOĞLU minnet ve şükranlarını ifade etti.      Yelken tesislerinde yelken sporcularının antrenmanlarında Rus öğrencilerinin bulunması büyük bir süpriz oldu. Antalya’da yaşayan Rus ailelerin çocukları, Ekolojik Gelişim ve Eğitim Derneği olarak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile iletişime geçip Eğirdir de konakladıkları süre içerisinde yelken kurslarından istifade etmek istediklerini belirttiler.      Yelken kurslarına katılan tüm sporcular çevre temizliğinin önemine değinmek için çöp topladılar. Yelken tesislerinden başlayarak otogara kadar çevre temizliği yaparak örnek bir davranışta bulundular.
Eğirdirliler yüzme havuzuna akın ediyor

Isparta Haber - Eğirdir’de yaz spor okulları kursu büyük bir coşku ile devam ediyor. 5-18 yaş grubuna hitap eden yaklaşık 1500 kişiye hizmet veren Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yüzme, futbol, optimist, lazer, kano, bisiklet, okçuluk, geleneksel okçuluk, basketbol, voleybol, jimnastik, taekwondo, judo, karate, Kick boks, halk oyunları, Keman, bağlama, gitar, akıl ve zeka oyunları branşlarında faaliyet gösteriyor. Yüzme havuzunun yeni açılması ile yüzme branşına talep şu an 700 kişi olup sayı her geçen gün artmaktadır. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün Eğirdir Belediyesi işbirliği ile açtığı yaz spor okullarını Eğirdir Kaymakamı  Adem Çelik ve Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ziyaret etti. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan ÇELEBİOĞLU’ndan çalışmalarla ilgili bilgi aldılar. Kurslarla ilgili velilerle ve gençlerle görüşüldü. Sonrasında velilerin memnuniyetleri ve çocuklarımızın sevinçlerini gören   Kaymakamımızı, Belediye Başkanımızı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüzü memnun etti. Yüzme havuzunun Eğirdir ilçemize kazandırılmasında büyük katkıları olan Kaymakamımız  Adem ÇELİK’e ve Belediye Başkanımız  Veli GÖK’e, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan ÇELEBİOĞLU minnet ve şükranlarını ifade etti.

     Yelken tesislerinde yelken sporcularının antrenmanlarında Rus öğrencilerinin bulunması büyük bir süpriz oldu. Antalya’da yaşayan Rus ailelerin çocukları, Ekolojik Gelişim ve Eğitim Derneği olarak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile iletişime geçip Eğirdir de konakladıkları süre içerisinde yelken kurslarından istifade etmek istediklerini belirttiler.

     Yelken kurslarına katılan tüm sporcular çevre temizliğinin önemine değinmek için çöp topladılar. Yelken tesislerinden başlayarak otogara kadar çevre temizliği yaparak örnek bir davranışta bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.